Varaa majoitus

Kesätyöpaikkoja avoinna

10 kesätyöpaikkaa avoinna! 4 keittiöön, 4 ravintolan salitöihin ja 2 kesäkauppaan/vuokraamoon. Harjun Portti tarjoaa mukavan monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään taitojasi kansainvälisessä ympäristössä.

CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse. Haku-aikaa pe 2.2.2018 asti, mutta sopivien henkilöiden löydyttyä täytämme paikat heti, joten laita hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastattelut pidetään 5.2. – 8.2.2018 välisenä aikana.

Markus Kaskinen | Resort Manager
044 747 5222markus@harjunportti.fi

Minna Kaskinen  | Ravintolapäällikkö
minna@harjunportti.fi

KokIT

Avoinna kaksi kokin paikkaa kahvila-ravintolaamme. Arvostamme ammattimaista ja motivoitunutta otetta työhön, täsmällisyyttä, ripeyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Tehtävät: leipominen, lounaan valmistus, burgerit sekä a la carte annokset. Edellytämme vastuunkantokykyä, sillä toimit pääkokkina vuorossasi.

Edellytämme:

 • Koulutusta ravintola-alalta ja/tai kokemusta keittiötyöskentelystä
 • Kykyä ottamaan vastuuta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Sopeutumista vuorotyöhön sekä kesäkiireeseen
 • Hygieniapassi välttämätön

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: n. kesäkuu alusta – elokuun loppuun
Palkka: TES

KeittiötyöntekijäT

Avoinna kaksi keittiötyöntekijän paikkaa avustaviin keittiötyötehtäviin (kylmäkkö, vitriinituotteiden valmistus, burgereiden valmistus ja muut osoitetut työtehtävät). Toimit vuorossa pääkokin parina. 

Arvostamme motivoitunutta sekä reipasta asennetta työhön, täsmällisyyttä, ripeyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Alan koulutuksella varustetut ovat etusijalla, mutta jos sinulla on kokemusta keittiössä työskentelyssä, niin lähetä rohkeasti hakemuksesi! 

Edellytämme:

 • Iloista asennetta
 • Motivoitunutta otetta työhön
 • Sopeutumista vuorotyöhön sekä kesäkiireeseen
 • Hygieniapassi välttämätön

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: n. kesäkuun puolivälistä - n. 12.8.2018 saakka.
Palkka: TES

Ravintolan salityöntekijäT

Avoinna 4 kesätyöpaikkaa kahvila-ravintolamme salitöihin. Haemme töihin sekä alalta kokemusta omaavia että reippaan asenteen omaavia alan opiskelijoita. Työskentelet pääosin kahvila-ravintolassamme, jossa työtehtäviä ovat lounas & kahvilamyynti, ruoka-annosten myynti sekä veikkausmyynti. Ravintolassamme myös A-oikeudet.

Tärkeänä osana työtäsi on myös majoituspalveluidemme vastaanoton avustavat työtehtävät. Saat perehdytysjakson aikana koulutuksen majoituspalveluihin ja sen järjestelmiin, edellytämme etenkin hyvää oppimiskykyä ja iloista asennetta.

Edellytämme:

 • Reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja iloista asiakaspalveluasennetta
 • Sopeutumista vuorotyöhön ja kesäkiireeseen
 • Anniskelu- ja hygieniapassi välttämätön
 • Suomi ja englanti minimivaatimukset kielitaidon osalta
 • Väh. 18 vuoden ikää

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika (2 paikkaa): n. kesäkuun alusta - n. 12.8.2018 saakka, yksi paikoista n. elokuun loppuun saakka
Työaika (2 paikkaa): n. kesäkuun puolivälistä - n. 12.8.2018 saakka
Palkka: TES

Kesäkauppa / välinevuokraamo työntekijä

Haemme kesäkauppaan & välinevuokraamoomme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää vilkkaaseen kesäsesonkiin. Kesäkauppamme yhteydessä toimivassa välinevuokraamossa vuokraat päivittäin SUP-lautoja, kajakkeja, polkupyöriä sekä pieniä moottoriveneitä niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille turisteille. Työskentelet vuorossa yksin, joten sinulta edellytetään hyvää ja iloista asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä.

Aluetuntemus Punkaharjusta, kokemus välinevuokrauksesta ja venäjän kielen taito luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Myös hygieniapassi on välttämätön.

toteutus Mainostoimisto AdBar