Varaa majoitus

Burgers & À la carte

Listassamme korostuu omatekoisuus ja aidot maut, niin suuren annoskoon burgereissamme kuin myös á la carte listallamme.  Burgereissa uutuutena Durum-sämpylät, voit tilata hampurilaisen väliin maistuvia erikoisjuustoja tai vaihtaa ranskalaiset bataattiranskalaisiin. À la carte listan puolelta Keittiömestarin kasviskääryleet kevyempään ruokailuun sekä Päivän Kala, jossa tarjolla kalasaaliista riippuen mm. Puruveden muikkuja. Tutustu uuteen á la carte ja burger-listaamme alla.

Mikäli olet tulossa yli 8 hengen seurueella ruokailemaan, ilmoitathan meille ystävällisesti etukäteen.

À la carte

Listalla mm. kanan sisäfilee bearnaisekastikkeella, talon paprikahilloketta, bataattiranskalaisia. Listan liharuokia maustaa vahva sherrykastike, kevyen kesäkurpitsahöystön tuodessa useaan annokseen mukavasti raikkautta.

Perunan/kastikkeen vaihto 1€ lisämaksusta. 

Talon salaatti: Kana-, savulohi tai vuohenjuusto (l,g)

Salaatti, jossa kirsikkatomaattia, kurkkua, vesimelonia, punasipulia, vinagrettea, salaattisiemensekoitusta ja valitsemasi yksi pääraaka-aine: Kana (12,50€), vuohenjuusto (12,50€). savulohi (14,50€)

12,50€ | 14,50€

Kermainen lohikeitto (l,g), annoksessa myös ruisleipää ja voita 

10,50€

Lehtipihvi (l, g, saatavilla m)

Lehtipihvi, ranskalaiset, maustevoi, kauden kasviksia

16,90€

Pariloitua broilerin sisäfileetä  (vl, saatavilla g ja m)

Broilerin sisäfilee, bearnaisekastiketta, bataattiranskalaiset, kesäkurpitsahöystöä, talon paprikahilloketta ja rucolaa.

16,50€

Kantarellipossua (l,g)

Porsaan ulkofilee 150g, kermaista kantarellikastiketta, paahdettua rosmariiniperunaa ja kauden kasviksia

17,90€

Päivän Kala

Vaihtuva annos saaliin mukaan! 

päivän hinta

Lapsille

Lasten annoksiin sisältyy juomana 0,33l hanajuoma, pieni maitolasi tai trip-mehu, sekä tikkari jälkiruoaksi!

Talon lihapullat perunamuusilla, kurkkua ja kirsikkatomaatteja cocktail-tikussa l, g

8,20 €

Lasten Burger: Vehnäsämpylä, naudan täyslihapihvi 45g, cheddarjuustoa, raikasta salaattia, talon majoneesia ja ateriaan ranskalaiset

6,90€ | 5,00€
Nuggetit ranskalaisilla, paprikamajoneesidippi, kurkkua ja kirsikkatomaatteja cocktail-tikussa
 
7,50€

Jälkiruoat

Kauden hedelmistä / marjoista tehtyä piirakkaa ja vaniljajäätelöä

7,50€

Vaniljajäätelöä ja kastiketta valintasi mukaan

6,20€

Burgers

Classic Burgerissa 100g hampurilaispihvi Durum-sämpylällä, cheddarjuustoa raikasta salaattia, tomaattia ja punasipulia. Valmiiden vaihtoehtojen lisäksi voit jatkossa koostaa oman burgerisi, valitsemalla extratuotteista mm. Roquefort-sinihomejuustoa hampurilaisen väliin!

Kaikki burgerit saatavana myös ruissämpylällä (ei lisämaksua) ja gluteenittomalla sämpylällä (2€ lisämaksu), kaikki kana- ja lihaburgerit saatavana myös maidottomana.

Classic Burger

Durum-sämpylä, naudan täyslihapihvi 100 g, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia, punasipulia, talon majoneesia. Ateriaan ranskalaiset ja 0,4 l juoma.

Ateria | Burger

9,50€ | 7,50€

Kana-Pekoni Burger  

Durum-sämpylä, broilerin sisäfilee 100g, pekonia, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia, paprikamajoneesia, sweet chiliä. Ateriaan ranskalaiset ja 0,4l juoma.

13,90€ | 11,90€

Keittiömestarin Burger

Durum-sämpylä, rucolaa, naudan täyslihapihvi 100g, cheddarjuustoa ja roquefort-sinihomejuustoa, talon pekoni-sipulipaistos, valkosipulimajoneesia. Ateriaan ranskalaiset ja 0,4l juoma.

13,90€ | 11,90€

Punajuuri-vuohenjuusto Burger

Durum-sämpylä, punajuurirösti, vuohenjuustoa, rucolaa, tomaattia, remoulade-majoneesia, paprikahilloketta, ateriaan bataattiranskalaiset ja 0,4 l juoma. 

13,50€ | 11,50€

Iso BBQ-Burger

Sesam-sämpylä, naudan täyslihapihvi 188 g, kahta kastiketta: valkosipulimajoneesia ja talon BBQ-kastiketta. Tupla cheddar-juusto, punasipulia, salaattia. Ateriaan ranskalaiset ja 0,5 l juoma

14,90€ | 12,90€

Black Angus Burger

Sesam-sämpylä, Black Angus-hampurilaispihvi 200g, talon majoneesia, salaattia, tomaattia, punasipulia, tupla-cheddarjuusto. Ateriaan ranskalaiset ja 0,5l juoma.

15,80€ | 13,80€

EXTRAT

Rakenna oma suosikkiburgerisi ja valitse alla mainittuja lisätuotteita! Mainittujen extrojen lisäksi saatavilla myös 100g täyslihapihvi lisänä 2€ hintaan, 188g täyslihapihvi lisänä 3€ hintaan, 200g Black Angus lisäpihvi 4 € hintaan.

  • Roquefort- sinihomejuustoa
  • Vuohenjuustoa
  • Leppäsavujuustoa
  • 3x Paneroidut sipulirenkaat
  • 2x Pekonisuikale               
  • Paistettu kananmuna
  • Dipit (Valkosipuli, paprikamajoneesi, sweet chili)

kaikki extrat 1,50 € (pl. lisäpihvit)

toteutus Mainostoimisto AdBar