Varaa majoitus

Kahvila-ravintola harjun portti

Harjun Portti on mutkaton ja monipuolinen kahvila-ravintola, kivenheiton päässä Saimaasta, valtatie 14:n varrella. Tarjoamme mm. maittavaa kotiruokaa lounaalla ja á la carte listalta sekä mahtavia burger-annoksia.

lounas, Burgers ja à la carte

Harjun Portin keittiössä tehdään ruokaa isolla sydämellä, lounaspöydässä on vaihtuvina ruokina mm. itse tehtyä bataattileipää tai focacciaa, herkullisia talon omia kastikkeita, talon omia lihamurekkeita ja runsas salaattipöytä. Vaihtuvina jälkiruokina mm. usein kotitekoista pullavanukasta tai marjarahkaa.

Listalta saatavilla tunnetut ja maittavat burgerimme, joissa löytyy kokoa suureenkin nälkään. Kesäisin á la carte listalla tarjolla mm. Päivän Kalaa, jolloin kalasaalista riippuen mm. Puruveden muikkuja. Käytämme myös muita lähialueen raaka-aineita, perunoiden tullessa paikalliselta Vaaran Perunalta, leipä tulee oman keittiön lisäksi mm. Savonlinnan Leipureilta.

Kahvilassamme leivotut leivonnaiset

Paikanpäällä leivottuja herkullisia munkkeja, pullia ja leivonnaisia sekä linjastolta laaja valikoima pientä purtavaa, aamupalaksi tai mökkiin vietäväksi.

Kahvila-Ravintolassa myös Veikkaus-piste ja vastaanottomme, sekä ravintolan edessä myös Nesteen polttoainejakelu.  Kahvilan puolella kauppavalikoimaa, sekä Nesteen huoltoasematuotteita.

Kesäterassi 

90 asiakaspaikkaa terassilla Saimaa-näköaloilla + 120 asiakaspaikkaa sisällä.

Lounas- ja illallistarjoilut ryhmille

Ravintolasalissamme vietät yksityisen lounas-, kokous- tai illallishetken hyvissä puitteissa. Ravintolassamme on 60 asiakaspaikan kahvila-puoli ja 60 asiakaspaikan ravintolasali, joka on suljettavissa viihtyisiin yksityistilaisuuksiin. 

Kaikissa tiloissamme A-oikeudet. Rannassamme myös tunnelmallinen 25 hengen Kota tilaisuuksiin!

Sijainti

Sijaitsemme aivan Retretin junapysäkin vieressä, valtatie 14 varrella, Pihlajaveden ja Puruveden rannalla. Kahvila-Ravintolassa sisällä 120 asiakaspaikkaa, kesäterassilla 90 asiakaspaikkaa.

toteutus Mainostoimisto AdBar