Varaa majoitus

Harjun Portti ylpeänä esittää: Luola Events

Tiedote 7.5.: Luola Events – Punkaharjun maailmankuulu luolasto herää eloon.

Punkaharjun Tuunaansaaren maailmankuulu luolasto herää eloon kesäkuussa 2018. Luolaston Kalliosali-konserttialueesta on allekirjoitettu huhtikuussa 2018 vuokrasopimus, jonka myötä luolastossa tullaan järjestämään yksinoikeudella tapahtumatoimintaa Luola Events -nimellä. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen projekti (Matkailukeskus Harjun Portti & Keiku Ry), joka tuo luolaston tiloihin ympärivuotisesti musiikki- ja kulttuuritapahtumia. Ensimmäisenä tilaisuutena Kalliosalissa järjestään lauantaina 16.6.2018 Käkipäivät-kesänavauksen iltakonsertti, pääesiintyjänä jo 25 vuotta Suomen kovimpaan musiikin kärkikastiin kuulunut yhtye Egotrippi.

Luolaston Kalliosali on täysin uniikki konserttisali syvällä maan sisällä. Se mahdollistaa massatilaisuuksien tuottamisen poikkeuksellisessa ympäristössä, Punkaharjun kansallismaisemien kupeessa. Toiminnan aloitusvaiheessa Luola Events keskittyy operoimaan Kalliosalissa ja sen välittömässä läheisyydessä, keskittyen musiikkitapahtumiin ja niiden aikaiseen anniskelumyyntiin. Kalliosaliin ja sen ympäristöön on haettu 1 000 asiakaspaikkaa.

Paikalliset yritykset taustalla, täydentää toimintaa

Luola Eventsin taustalla olevat toimijat ovat Matkailukeskus Harjun Portti sekä Keiku ry. Harjun Portti on 2005 perustettu, Punkaharjun Tuunaansaaressa majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelutoimintaa ympärivuotisesti harjoittava perheyritys. Talvella Harjun Portti ylläpitää Punkaharjulla yhtä Suomen pisintä retkiluisteluverkostoa.
Keiku Ry on kerimäkeläinen vuonna 2003 perustettu kulttuuriyhdistys. Keiku ry tunnetaan erityisesti tapahtumistaan ja keskikesällä Kerimäellä järjestettävästä Puruvesi Pop-festivaalistaan. Tänä vuonna kaksipäiväisellä festivaalilla esiintyvät heinäkuussa mm. Paula Koivuniemi, Neljänsuora, Roope Salminen & Koirat, Stam1na, Viikate ja Kotiteollisuus.

www.luolaevents.fi 
 

ensimmäinen Tapahtuma: Egotrippi & Trees la 16.6.

Suomen rakastetuimpiin klassikkobändeihin lukeutuva Egotrippi julkaisi lokakuun alussa kymmenennen albuminsa nimeltään 10 ja yhtye juhlii tänä vuonna 25-vuotistaivaltaan. Trees on savonlinnalainen "Saimaa-folkia" soittava yhtye. Trees esiintyy tapahtumassa triona.

  • Liput ennakkoon: 22 €. Ostettavista Harjun Portin kahvila-ravintolasta tai Keikun toimistolta. Molemmissa toimipisteissä maksuvälineenä käyvät myös Smartum-kulttuurisetelit ja saldokortti.
  • Liput netistä: 22 € +  palvelumaksu 2,5€, liput ostettavissa Tiketin kautta)
  • Liput ovelta (jos jäljellä): 25 €

Tapahtuma on K-18. Ovet tapahtumaan avataan klo 20.30.  

Katso lisää Luola Eventsin kotisivuilta

Lisätiedot

Markus Kaskinen
Matkailukeskuksen johtaja
Matkailukeskus Harjun Portti Kaskinen Invest Oy
Puh. 044 747 5222 | markus@harjunportti.fi

Jussi Silvennoinen
Puheenjohtaja
Keiku Ry Puruvesi Productions Oy
Puh. 050 544 7695 | jussi.silvennoinen@keiku.fi

toteutus Mainostoimisto AdBar