Varaa majoitus

Syysloma Punkaharjulla

Tervetuloa syysloman viettoon Punkaharjulle! Matkusta pitkin Vuosisadan tieksi valittua harjutietä ja nautiskele Vuoden Retkikohteeksi valitun luonnonsuojelualueen kauniista luontopoluista ja puulajipuistosta.

2-3 yön majoitustarjous saunallisessa mökissä

Varaa 2 tai 3 yön majoitus viihtyisään, 4 hengen Standard Tuunaantupa-mökkiimme  ja saat majoituksesta 10% alennuksen sekä liinavaatteet kaupan päälle. Voit tehdä varauksen tarjoushinnalla 1.9. - 30.11.2017 väliselle ajalle (ei voimassa 3.11.- 6.11.). Alennus lasketaan 100€/yö normaalihinnasta. Tarjous voimassa rajoitetun ajan, tarjousta ei voi yhdistää toisiin tarjouksiin.

Tarjoushinnat 4 hengen Tuunaantuvassa:

  • 2 yötä nyt 180€, sis. liinavaatteet (norm. 9€/hlö lisämaksu)
  • 3 yötä nyt 270€ sis. liinavaatteet (norm. 9€/hlö lisämaksu)

Loppusiivous 45 € / mökki, voit myös suorittaa loppusiivouksen itse. Tarjouksen varaus vain suoraan myyntipalveluumme puh. 044 755 0382 tai sähköpostitse harjunportti@harjunportti.fi

Syksyn lomalaisille aktiviteettitärppi: Tanhuvaaran Urheiluopisto avaa (sääolosuhteista riippuen) ensimmäistä kertaa ensilumenladun marraskuun alussa! Tanhuvaara sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Harjun Portilta, kurkkaa latutilanteen ja sään arviointi heidän sivuiltaan.

Tuunaantupien kuvagalleria

toteutus Mainostoimisto AdBar