Aktiiviloma Punkaharjulla

Punkaharju on ympärivuotinen matkailukohde ja luonnossaliikkujan ykköskohde. Katso alta tietoa ja kuvia siitä, mitä Punkaharju lomallesi tarjoaa - löydät kaikki aktiviteetit mökkikylän lähettyviltä. Muista katsoa myös Visit Punkaharjun sivut.

 

Melonta | Veneily & Kalastus | Frisbeegolf | Vesihuvipuisto Kesämaa | Kerigolf | Retkeily

 

Punkaharjun harjualue 

maisemareitti & luontopolut päiväretkille

 

Harjun Portin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Punkaharjun harju-alue on upea ilmestys. Harjun lävitse kulkee maisemareitti, jonka voi kulkea joko ajoneuvolla tai jalkapelillä - tietä tai rantapolkuja pitkin. 

 

Harju-alueelta löytyy lukuisia polkuja ja vaellusreittejä, näköala-paikkoja sekä myös Salpa-linjan vanhoja asemia.Katso lisää Retkeily-osiostamme.

 

 

 

Harjun Portti Punkaharju

 

Melonta ja veneily

 

Tuunaansaari, jossa Harjun Portti mökkeineen sijaitsee, on Pihlajaveden ja Puruveden ympäröimä ja aivan vierestä löytyy upea harju-alue, joten puitteet melomiselle ovat enemmän kuin kunnossa. 

 

Vuokraamme kajakkeja, soutuveneitä, veneitä perämoottorilla ja pieniä moottoriveneitä, joten pääset helposti iltaiselle ajelu- tai kalastusretkelle, vuokraamon sivuille tästä. Melontakohteita nähtävillä Melonta-sivuilta.

 

Harjun Portti vuokraamo

Sauvakävely- ja pyöräreitit

 

Harju-alueen lähistöltä löytyy Metlan puulajipuisto Laukansaaresta. Puulajipuistossa myös pyöräilyreitit, maastopyörillä voi hakea haastavampaa pätkää hiihtolatu-uraa pitkin.Laukansaaressa myös Karjalankallio-laavu järven rannalla, eli retkieväät mukaan. 

 

Muista myös juuri avattu Punkaharjun Sauvakävelypuisto!

 

Harjun Portti hiking

Frisbeegolfradat Punkaharjulla

 

Punkaharjun Kauvonniemessä uusi ja haastava, 12-väyläinen frisbeegolfrata. Tuunaansaaren lomakylästä löydät 8-väyläisen frisbeegolfradan, joka sopii ensikertalaisille erinomaisesti.

 

Pisimmät väylät ovat yli 100m mittaisia ja vedenylitykset tuovat jännitystä peliin - radalla on myös paljon aloittelijoille sopivia väyliä, katso lisää tästä.

Harjun Portti frisbeegolf

Kalastusloma Punkaharjulla

 

Vastarannalla sijaitseva Punkaharjun harju-alue poukamineen on hyvä kohde iltaiselle onkiretkelle, isompaa kalaa kannattaa lähteä narraamaan kirkkaalle Puruvedelle.

Majoitusasiakkaille veloituksetta kalastuskartta & kalankäsittelytila käyttöön!

 
Mökkimajoituksemme hintaan kuuluu uuden, rannassa sijaitsevan kalankäsittelytilamme käyttö. Majoitus- ja venevuokraus asiakkaamme saavat käyttöönsä myös lähialueen kalastuskartan, joka helpottaa vesillä liikkumista ja hyvien kalapaikkojen löytämistä.

 

Harjun Portti kalastusretki

Kesämaa ja muut alueen käyntikohteet

 

Tuunaansaaren mökkikylän yhteydessä sijaitsee mm. Lasten vesihuvipuisto Kesämaa ja upea Taidekartano Johanna Oras.  

Kylpylähotelli Kruunupuisto, Suomen Metsämuseo Lusto ja paljon muuta aivan lähistöllä, katso alueen käyntikohteiden tarjoama tästä linkistä!

 

 

 Lasten vesihuvipuisto Kesämaa

Kerigolf 15min ajomatkan päässä

 

Kerigolfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Kerimäellä, vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Tuunaansaaren matkailualueesta!

Kenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan ja korkeuserot tuovat mukavaa vaihtelua peliin, katso lisää Kerigolfista klikkaamalla tästä.

 

Aktiviteetteja luonnossa

Harjun Portti

 

Harjun Portti melonta

Harjun Portti sauvakävely

Punkaharjun Tuunaanportti Oy

Tuunaansaarentie 2, 58450 Punkaharju

Puh. +358(0)44 755 0382

Fax. +358(0)15 555 0383

Sähköposti harjunportti@harjunportti.fi