Aktiviteetit Punkaharjulla

Harjun Portti Punkaharju

Melonta | Veneily | Frisbeegolf | Vesihuvipuisto Kesämaa | Kerigolf | Taidekartano Oras


 

Punkaharjun harjualue 

maisemareitti & luontopolut

 

Harjun Portin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Punkaharjun harju-alue on upea ilmestys. Harjun lävitse kulkee maisemareitti, jonka voi kulkea joko ajoneuvolla tai jalkapelillä - tietä tai rantapolkuja pitkin. 

 

Harju-alueelta löytyy lukuisia polkuja ja vaellusreittejä, upeita näköala-paikkoja sekä myös Salpa-linjan vanhoja asemia.Katso tarkempaa tietoa harju-alueen puistoista ja poluista Retkeily-osiostamme.

 

 

 

 

Harjun Portti Punkaharju

Pyöräillen mökkikylään 

Melonta ja veneily

 

Tuunaansaari, jossa Harjun Portti mökkeineen sijaitsee, on Pihlajaveden ja Puruveden ympäröimä ja aivan vierestä löytyy upea harju-alue, joten puitteet melomiselle ovat enemmän kuin kunnossa. 

 

Vuokraamme kajakkeja, soutuveneitä, veneitä perämoottorilla ja pieniä moottoriveneitä, joten pääset helposti iltaiselle ajelu- tai kalastusretkelle, vuokraamon sivuille tästä. Melontakohteita nähtävillä Melonta-sivuilta.

 

Harjun Portti vuokraamo

Puulajipuiston kävely- ja pyöräreitit

 

Harju-alueen lähistöltä löytyy Metlan puulajipuisto Laukansaaresta, joka antaa loistavat puitteet sauvakävely/vaellusreissulle. Puulajipuistossa myös pyöräilyreitit, maastopyörillä voi hakea haastavampaa pätkää hiihtolatu-uraa pitkin.

 

Laukansaaressa myös Karjalankallio-laavu järven rannalla, eli retkieväät mukaan!

 

Frisbeegolfrata

 

8-väyläinen frisbeegolfrata lähtee ravintola Paviljongin edustalta Tuunaansaaresta, parisataa metriä mökeistä.

 

Pisimmät väylät ovat yli 100m mittaisia, mutta radalla on myös paljon aloittelijoille sopivia väyliä, katso lisää tästä.

Kalastusloma Punkaharjulla

 

Tuunaansaaressa pääset helposti kalastamaan. Vastarannalla sijaitseva Punkaharjun harju-alue poukamineen on hyvä kohde iltaiselle onkiretkelle, isompaa kalaa kannattaa lähteä narraamaan kirkkaalle Puruvedelle.

Majoitusasiakkaille veloituksetta kalastuskartta & kalankäsittelytila käyttöön!

 
Mökkimajoituksemme hintaan kuuluu uuden, rannassa sijaitsevan kalankäsittelytilamme käyttö. Majoitus- ja venevuokraus asiakkaamme saavat käyttöönsä myös lähialueen kalastuskartan, joka helpottaa vesillä liikkumista ja hyvien kalapaikkojen löytämistä.

 

Harjun Portti kalastusretki

Kesämaa ja muut alueen käyntikohteet

 

Tuunaansaaren mökkikylän yhteydessä sijaitsee mm. Lasten vesihuvipuisto Kesämaa ja upea Taidekartano Johanna Oras.  

Kylpylähotelli Kruunupuisto, Suomen Metsämuseo Lusto ja paljon muuta aivan lähistöllä, katso alueen käyntikohteiden tarjoama tästä linkistä!

 

 

 Lasten vesihuvipuisto Kesämaa

Kerigolf 15min ajomatkan päässä

 

Kerigolfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Kerimäellä, vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Tuunaansaaren matkailualueesta!

Kenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan ja korkeuserot tuovat mukavaa vaihtelua peliin, katso lisää Kerigolfista klikkaamalla tästä.

 

Aktiviteetteja luonnossa

Harjun Portti

 

Harjun Portti melonta

Punkaharjun Tuunaanportti Oy

Tuunaansaarentie 2, 58450 Punkaharju

Puh. +358(0)44 755 0382

Fax. +358(0)15 555 0383

Sähköposti harjunportti@harjunportti.fi