Varaa majoitus

Kesätyöpaikkoja avoinna

Kesätyöpaikkoja avoinna! Harjun Portti tarjoaa mukavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään vilkkaan matkailukeskuksemme palveluiden äärellä. Laita CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse.

Haku-aikaa kaikissa paikoissa 1.3.2021 asti, mutta hae heti- täytämme heti paikat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Markus Kaskinen | Toimitusjohtaja
Puh. 044 747 5222 | markus@harjunportti.fi

Tiia Pekonen | Ravintolapäällikkö
Puh. 044 755 0385 | tiia@harjunportti.fi

Kokki 

Avoinna kaksi kokin paikkaa kahvila-ravintolaamme. Arvostamme ammattimaista ja motivoitunutta otetta työhön, täsmällisyyttä, ripeyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Tehtävät: leipominen, lounaan valmistus, burgerit sekä a la carte annokset. Edellytämme vastuunkantokykyä, sillä toimit pääkokkina vuorossasi. Kesän aikana työvuorot voivat myös olla pidemmät joinakin päivinä.

Edellytämme:

 • Koulutusta ravintola-alalta ja/tai kokemusta keittiötyöskentelystä
 • Kykyä ottamaan vastuuta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Sopeutumista vuorotyöhön sekä kesäkiireeseen
 • Hygieniapassi välttämätön

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: n. kesäkuu alusta – elokuun loppuun
Palkka: TES

Keittiötyöntekijä

Avoinna kaksi keittiötyöntekijän paikkaa avustaviin keittiötyötehtäviin (kylmäkkö, vitriinituotteiden valmistus, burgereiden valmistus ja muut osoitetut työtehtävät). Toimit vuorossa pääkokin parina. 
Kesän aikana työvuorot voivat myös olla pidemmät joinakin päivinä.

Arvostamme motivoitunutta sekä reipasta asennetta työhön, täsmällisyyttä, ripeyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Alan koulutuksella varustetut ovat etusijalla, mutta jos sinulla on kokemusta keittiössä työskentelyssä, niin lähetä rohkeasti hakemuksesi! 

Edellytämme:

 • Iloista asennetta
 • Motivoitunutta otetta työhön
 • Sopeutumista vuorotyöhön sekä kesäkiireeseen
 • Hygieniapassi välttämätön

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: 8.6. - n. 16.8.
Palkka: TES

Ravintolan salityöntekijä

Avoinna 2 kesätyöpaikkaa kahvila-ravintolamme salitöihin. Haemme töihin sekä alalta kokemusta omaavia että reippaan asenteen omaavia alan opiskelijoita. Työskentelet pääosin kahvila-ravintolassamme, jossa työtehtäviä ovat lounas & kahvilamyynti, ruoka-annosten myynti sekä veikkausmyynti. Ravintolassamme myös A-oikeudet.
Kesän aikana työvuorot voivat myös olla pidemmät joinakin päivinä.

Tärkeänä osana työtäsi on myös majoituspalveluidemme vastaanoton avustavat työtehtävät. Saat perehdytysjakson aikana koulutuksen majoituspalveluihin ja sen järjestelmiin, edellytämme etenkin hyvää oppimiskykyä ja iloista asennetta.

Edellytämme

 • Reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja iloista asiakaspalveluasennetta
 • Sopeutumista vuorotyöhön ja kesäkiireeseen
 • Anniskelu- ja hygieniapassi välttämätön
 • Suomi ja englanti minimivaatimukset kielitaidon osalta
 • Väh. 18 vuoden ikää

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: ma 8.6 - n. 16.8
Palkka: TES

Kesäkauppa / välinevuokraamo työntekijä

Haemme kesäkauppaan & välinevuokraamoomme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää vilkkaaseen kesäsesonkiin. Kesäkauppamme yhteydessä toimivassa välinevuokraamossa vuokraat päivittäin Fatbikejä, SUP-lautoja, kajakkeja, polkupyöriä sekä pieniä moottoriveneitä niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille turisteille. Työskentelet vuorossa osan päivästä yksin, joten sinulta edellytetään hyvää ja iloista asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Kesän aikana työvuorot voivat myös olla pidemmät joinakin päivinä.

Aluetuntemus Punkaharjusta, kokemus välinevuokrauksesta ja venäjän kielen taito luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Myös hygieniapassi on välttämätön.

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: n. 27.5 - 2.8. / 16.8 saakka
Palkka: TES

SIIVOOJA LOMAKYLÄÄN

Haemme reipasta ja tunnollista siivoojaa lomakyläämme. Siivottavat kohteet lomamökkejä sekä huoneistoja. Toimit työvuorossasi yksin sekä työparin kanssa. Siivousauto käytössä, joten ajokortti välttämätön. Edellytämme kykyä työskennellä kiireessä sekä tunnollisuutta siivouksen suhteen. Työaika pääsääntöisesti n. 8.00 - 17.00 välillä, myös viikonloppuisin. Työ alkaa n. 1.6.2021 ja kestää n. 15.8.2021 asti.
Tarvittaessa toimit myös ravintolassamme kiireavussa, mm. tiskauksessa sekä hyllyjen täytöissä ja kuormien puruissa.

Työn luonne: kesätyö
Palkkaus: TES

toteutus Mainostoimisto AdBar