Varaa majoitus

Kontaktivapaata lomailua

Muistathan, että voit tulla viettämään mökkilomaa Punkaharjulle omassa rauhassa, kontaktit minimoiden.

Majoitus & check-in

  • Mökin avaimet voit hakea vastaanoton sijaan avainlaatikosta vastaanoton edustalta. Myös avainpalautuksen voi tehdä avaimen palautuslaatikkoon. Ota yhteyttä vastaanottoon, mikäli haluat noutaa avaimet avainlaatikosta! Varauksien maksut on oltava suoritettuna ennakkoon varauksissa, jossa avaimet noudetaan laatikosta.
  • Online check-inissä voit ilmoittaa kaikki tarpeelliset matkustajatiedot ilman vastaanotossa käymistä, varauksien maksut voidaan myös veloittaa etänä varausjärjestelmämme kautta (varauksenteossa syötetyltä pankki-/luottokortilta veloittaen). Voit myös varausvaiheessa valita varauksen maksamisen varaushetkellä.
    • Varausvahvistuksessa on linkki online-check iniin, jonka voi täyttää heti varauksenteon jälkeen tai lähempänä saapumista. Voit myös vaihtoehtoisesti ilmoittaa päävaraajan täydelliset tiedot ja muiden matkailijoiden nimet sähköpostiimme sales@harjunportti.fi
  • Retkiluistelu-majoituspaketin ostajille voidaan toimittaa mökkiin jo ennalta pakettiin kuuluvat luisteluvälineet lippuineen

Ravintola

Ravintolastamme saa take-awayna niin lounasta kuin burger-annoksiamme. Tilaathan lounasruoat samalle päivälle viimeistään klo 10. Listaruokien take-away tilausta ei tarvitse tehdä ennakkoon.

KAUPPAOSTOKSET

  • Kauppa-ostoksetkin voit tilata mökkiinkuljetettuna tai kaupasta noudettuna, paikallisen K-Market Kruunun verkkokaupasta.
    • K-Market sijaitsee Punkaharjun keskustassa, 9 km päässä lomakylästä.
  • Kahvila-ravintolamme yhteydessä on minimarkettimme, josta saatavilla oleellisimmat perustarvikkeet mökkeihin! 

Mökkien siivous JA SIISTEYS

  • Asiakkaillamme on edelleen mahdollisuus suorittaa mökkien loppusiivous itse, tai tilata loppusiivous meiltä. Vaikka edellinen asiakas olisikin suorittanut loppusiivouksen itse, henkilökuntamme tekee siivoustoimenpiteet näissäkin kohteissa (toimenpiteisiin kuuluu mm. pintojen desinfiointi).

katso saatavilla olevat mökit tästä

toteutus Mainostoimisto AdBar