Varaa majoitus

viehekalastuksen sm punkaharjulla

Harjun Portti toimii Viehekalastuksen SM-kisojen kilpailukeskuksena! Kilpailu käydään jopa 60 venekunnan voimin Puruvedellä 18.-19.6.2021 välisenä aikana.

KILPAILIJOILLE

Harjun Portti toimii Punkaharjun Tuunaansaaren lomakylässä. Lomakylässä on 2 erillistä toimijaa, Harjun Portti ja Punkaharju Resort, joka palvelee myös tapahtuman aikaan kaikille vieraille majoituksen ja ravintolan saralla.

  • Veneluiskat: Lomakylässä on veneluiska, n. 900m päässä kahvila-ravintolasta/vastaanotosta. Lisäksi veneluiska Punkaharjun keskustassa 11km päässä, joka on matkan varrella etelän suunnasta tultaessa. Veneluiskien sijainnit vielä tästä.
  • Venesäilytys ja sähkö (kartta): Kisailijat saavat käyttää sekä Harjun Portin että viereisen Punkaharju Resortin vierassatamien yöpymispaikkoja (ei kausipaikat) veneiden säilytykseen veloituksetta. Myös sähköä saa veloituksetta näihin laitureihin tapahtuman ajan. Paikkoja ei voi varata. Näet lomakyläkartan täältä.
  • Trailerien säilytys (kartta): Trailereille rajataan erillinen säilytysalue Saimaan Taideluolan parkkipaikalta, joka on lomakylän sisäänkäynnin ja veneluiskan välimaastossa (katso lomakyläkartta). Mökkikylä on tiivis, joten trailerit suositellaan jätettävän mainitulle parkkipaikalle.

Kilpailukeskuksen palvelut

Kilpailu keskittyy Harjun Portin vierassatamaan (osoite Tuunaansaarentie 2, 58450 Punkaharju), jossa myös veneiden tankkauspiste.

Hyvätasoisia mökkejä ja huoneistoja omalla saunalla, yli 35 mökkiä. Kisatarjouksena liinavaate-pyyhesetit mökkiin vietynä majoitushintoihin sisältyen (norm. 10e/hlö)!  Mökkejä rajoitetusti saatavilla, katso saatavilla olevat mökit ja varaa verkkokaupastamme kampanjakoodilla KALASTUS. Lisää varaukseen valintasi mukaan loppusiivous/aamiaiset.

Kahvila-ravintolassamme aamiaisbuffet tarjolla hintaan 9,80 € / hlö / päivä.

JALKAPALLON EM-KISASTUDIO RAVINTOLAN & TERASSIN SCREENEILTÄ, KATSO LISÄÄ TÄÄLTÄ.

toteutus Mainostoimisto AdBar