Varaa majoitus

Perheyritys Harjun Portti

Matkailukeskus Harjun Portti on perheyritys, joka tarjoaa ympäri vuoden majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluita Punkaharjun Tuunaansaaren lomakylän yhteydessä.

Huoltoasemasta matkailutoimijaksi

Tarinamme käynnistyi kesäkuussa 2005 aluksi huoltoasema Neste Harjun Porttina ja toimintamme koostui ravintolan lisäksi polttoainemyynnistä, vierassatamasta sekä kesäkaupasta. Olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaamme etenkin talvimatkailua silmällä pitäen, 2006-2007 mukaan tuli majoituspalveluiden tarjoaminen, jolloin aloitimme myös Punkaharjun retkiluistelureitistöjen kehittämisen. Huoltoasema-toiminta jäi taka-alalle ravintolan laajennuksen myötä 2009 ja tätä nykyä Harjun Portti on kehittynyt monipuoliseksi matkailukeskukseksi, jossa yöpyy vuosittain n. 9 000 matkailijaa. Toimintaamme kuuluu tätä nykyä myös osa Tuunaansaaren lomakylän huoneistojen kiinteistöhuollosta.

Työllistämme ympärivuotisesti 8 henkilöä ja sesonkeina n. 15 henkilöä. Harjun Portti on osa Rakennusliike Terho Kaskinen Oy-konsernia.

Sponsorointi

Matkailukeskus Harjun Portti on aktiivinen toimija, joka tukee lähialueen urheiluseuroja ja urheilijoita, niin junioreita kuin aikuisia! Konsernimme tämän hetkiset, pääasialliset sponsori- ja tukikohteet ovat seuraavat:

Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä Punkaharjun Urheilijoiden kanssa, jonka kanssa käynnistimme v. 2006 Puruveden Kierros-urheilutapahtumien sarjan, jonka osakilpailujen kilpailukeskuksena toimimme tänäkin päivänä. Puruveden Kierros koostuu luistelu-, hiihto-, retkisoutu-, pyöräily-, sekä juoksutapahtumista.

toteutus Mainostoimisto AdBar