Varaa majoitus

Esteettömyys Harjun Portilla

Punkaharjulla pääsee lomailemaan myös esteettömissä/osittain esteettömissä majoitusvaihtoehdoissa ja reiteillä.

MAJOITUSVAIHTOEHTOJA

Majoituskohteista tarkat esittelyt valokuvagallerioineen linkeistä. Täysin esteettömiä kohteita ei ole valikoimassamme vielä, mutta muutama majoitusvaihtoehto sopii pyörätuolissa oleville, alla olevin tiedoin.

1. Pankkotupa 11B: Paras vaihtoehto on 2mh Pankkotupa 11B, jossa invaluiska rappusten tilalla. Kylpyhuoneessa tilaa liikkua, joskin kylpyhuoneeseen mentäessä on pieni kynnys. Alakerrassa 2 makuuhuonetta, esteetöntä. Parven makuupaikat esteellisiä.
2. Aleksanterintie 3B: Toissijaisena vaihtoehtona Aleksanterintien paritalohuoneisto 3B. Huoneistoihin kuljettaessa muutama porras, johon 3B puoliskoon voidaan viedä pyörätuoliluiska paikalleen ennakkotiedon perusteella. Tukikahva seinässä wc:n vieressä.
3. Stand Tuunaantuvat 6E&F (ei esteetön). Kategorian kohteet eivät ole esteettömiä, mutta 6E ja 6F sopii henkilölle joka kykenee liikkumaan lyhyitä siirtymiä avustettuna. Kategorian 6E ja 6F (2 porrasta) kohteisiin voidaan viedä pyörätuoliluiska paikalleen ennakkotiedon perusteella.

LUONTOReitEISTÄ (sulan maan aikaan)

  • Puulajipuistossa: Syksyllä 2021 valmistunut Karjalankallion Huilaus 1,2 km. Parkkipaikka lähettyvillä. Puulajipuiston keskellä menevät reitit ovat leveitä sorateitä.
  • Kruunupuistossa: Esteetön reitti on 0,3 km ja sitä pitkin voi kulkea pyörätuolilla Kruunupuiston pysäköintialueelta Valkialammin näköalapaikalle. Reitti on merkitty oranssein maalimerkein. Reitillä ei ole talvikunnossapitoa.
    • Topeliuksen Polku: Polku on etelä- ja pohjoispäädyistään esteetön, mutta polku kapenee Kaarnalahden kohdalla n. 100m pätkälle tehden siitä esteellisen reitin. Suosittelemme kuitenkin lähtemään Topeliuksen Polulle esim. Kruunupuistosta, jossa pääsee ihastelemaan hienoja harjumaisemia polulle aina Kaarnalahdelle saakka. Topeliuksen Polulla ei ole talvikunnossapitoa.
  • Katso reitit Metsähallituksen kartasta ja esitteestä.
     

Ravintola

Ravintolassa pyörätuoliluiskat molemmissa sisäänkäynneissä ja inva wc.

toteutus Mainostoimisto AdBar