Varaa majoitus

Kahvila-ravintola & terassi

Harjun Portin mutkattomassa, 115 asiakaspaikan kahvila-ravintolassa hinta kohtaa laadun omien leivonnaisten, lounaan, burgereiden ja á la carten parissa. Keittiössämme tehdään ruokaa isolla sydämellä ja paikallisia raaka-aineita painottaen. Ravintolassa myös lasten leikkipaikka. Uusi terassimme aukeaa kesäkuussa!

Lounasta joka päivä klo 11-14

Lounasbuffet, jossa hinta kohtaa laadun. Sisältää keiton, salaattipöydän, leipälajitelman ja levitteet, lämpimät ruoat, ruokajuomina veden/kotikaljan. jälkiruoan, kahvia & haudutettua teetä. Lounas ma-pe 10,80€, la-su 13,90 €. Lounaslistaan tästä.

Uusittu terassi avautuu pe 11.6.

Terassimme uusiutuu ja laajenee! Kesäkuussa avautuu 140 asiakaspaikan viihtyisä terassi, jossa myös katettuja paikkoja markiisin alla. Terassilla näytetään kesällä mm. jalkapallon em-kisat screeniltä. Pieni osa terassista on auki remontin valmistumiseen saakka.

Listalta Puruveden Muikkuja ja paikallisia liharuokia

Loistavat burgerit ja omaleimaiset lista-annokset, jossa vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin vegaaneille. Käytämme paljon lähialueen raaka-aineita, listalla mm. liharuokia jossa liha tulee paikalliselta Hannonpellon Tilalta! Käytämme myös muita lähialueen raaka-aineita, perunoiden tullessa paikalliselta Vaaran Perunalta, leipä tulee oman keittiön lisäksi mm. Savonlinnan Leipureilta. Saimaa Fish&Chips annoksen myötä muikkua saatavilla ympäri vuoden. Katso listamme tästä.

sIJAINTI, Veikkaus ja polttoainejakelut

Kahvila-Ravintolassa on myös Veikkaus-piste ja majoitustoimintamme vastaanotto, Ravintolarakennuksen edessä myös SEOn 24h polttoainejakelu-automaatti kuin myös vierassatamassamme. Kahvilan puolella pientä kauppavalikoimaa, sekä joitain huoltoasematuotteita. Kesä-elokuun ajan Kesäkauppamme palvelee pihan toisella puolella.

Lounas- ja illallistarjoilut ryhmille

Ravintolasalissamme vietät yksityisen lounas-, kokous- tai illallishetken hyvissä puitteissa.  Kaikissa tiloissamme A-oikeudet. Rannassamme myös tunnelmallinen 25 hengen Kota tilaisuuksiin!

Sijainti

Sijaitsemme aivan Retretin junapysäkin vieressä, valtatie 14 varrella, Pihlajaveden ja Puruveden rannalla. Kahvila-Ravintolassa sisällä 115 asiakaspaikkaa, kesäterassilla 140 asiakaspaikkaa.

toteutus Mainostoimisto AdBar