Varaa majoitus

Kahvila-ravintola & terassi

Harjun Portin mutkattomassa, 115+140 asiakaspaikan kahvila-ravintolassa hinta kohtaa laadun omien leivonnaisten, lounaan, burgereiden ja á la carten parissa. Keittiössämme tehdään ruokaa isolla sydämellä ja paikallisia raaka-aineita painottaen. Ravintolassa myös lasten leikkipaikka. Aukioloajat näet tästä.

LounaSTA JOKA PÄIVÄ

Lounasbuffet, jossa hinta kohtaa laadun. Tarjolla ma-la klo 11-14 ja su klo 11.30-14. Sisältää keiton, salaattipöydän, leipälajitelman ja levitteet, lämpimät ruoat, ruokajuomina veden/kotikaljan. jälkiruoan, kahvia & haudutettua teetä. Lounas ma-pe 13,70€, la-su 16,20 €. Lounaslistaan tästä.

Listalta Puruveden Muikkuja ja paikallisia liharuokia

Loistavat burgerit ja omaleimaiset lista-annokset, jossa vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin vegaaneille. Käytämme paljon lähialueen raaka-aineita, listalla mm. liharuokia jossa liha tulee paikalliselta Hannonpellon Tilalta! Käytämme myös muita lähialueen raaka-aineita, perunoiden tullessa paikalliselta Vaaran Perunalta, leipä tulee oman keittiön lisäksi mm. Savonlinnan Leipureilta. Saimaa Fish&Chips annoksen myötä muikkua saatavilla ympäri vuoden. Katso listamme tästä.

Keittiö aukeaa klo 11 (pyhäpäivisin 11.30) ja sulkeutuu 1h aiemmin á la carten osalta ja 30 min burgereiden osalta ennen ovien sulkemista.

140 asiakaspaikan terassi

140 asiakaspaikan viihtyisä terassi, josta osa katettuja paikkoja markiisien ja pergolan alla! Lemmikkieläimet mukana? Koirat ovat tervetulleita terassillemme.

Lounas- ja illallistarjoilut ryhmille

Ravintolasalissamme vietät yksityisen lounas-, kokous- tai illallishetken hyvissä puitteissa.  Kaikissa tiloissamme A-oikeudet. Rannassamme myös tunnelmallinen 25 hengen Kota tilaisuuksiin!

toteutus Mainostoimisto AdBar