Varaa majoitus

Kahvila-ravintola harjun portti

Harjun Portin mutkattomassa kahvila-ravintolassa hinta kohtaa laadun omien leivonnaisten, lounaan, burgereiden ja á la carten parissa. Keittiössämme tehdään ruokaa isolla sydämellä ja paikallisista raaka-aineita painottaen. 140+90 asiakaspaikan ravintolamme sijaitsee Tuunaansaaren lomakylän kupeessa, vt. 14 varrella.  Paikanpäällä leivottuja herkullisia munkkeja, pullia ja leivonnaisia sekä linjastolta laaja valikoima pientä purtavaa, aamupalaksi tai mökkiin vietäväksi.

Lounasta joka päivä klo 11-14

Lounasbuffet, jossa hinta kohtaa laadun. Sisältää keiton, salaattipöydän, leipälajitelman ja levitteet, lämpimät ruoat, ruokajuomina veden/kotikaljan. jälkiruoan, kahvia & haudutettua teetä. Lounas ma-pe 10,80€, la-su 13,90 €.

Listalta Puruveden Muikkuja ja paikallisia liharuokia

Raikkaita salaatteja, sienikeittoja, karamellisoitua porsaanniskaa ja laaja valikoima herkullisia burgereita. Kesäisin á la carte listalla tarjolla mm. Päivän Kalaa, jolloin kalasaalista riippuen tarjolla on esim. Puruveden muikkuja. Käytämme paljon lähialueen raaka-aineita, listalla mm. liharuokia jossa liha tulee paikalliselta Hannonpellon Tilalta! Käytämme myös muita lähialueen raaka-aineita, perunoiden tullessa paikalliselta Vaaran Perunalta, leipä tulee oman keittiön lisäksi mm. Savonlinnan Leipureilta.

Retretin junapysäkki on vain 50m päässä kahvila-ravintolasta (20 min Savonlinnan keskustasta) ja Tuunaansaaren laivalaiturillekin matkaa on vain 300m, josta liikennöi höyrylaivaristeilyt Savonlinnaan viikoittain!

sIJAINTI, Veikkaus ja polttoainejakelut

Kahvila-Ravintolassa on myös Veikkaus-piste ja majoitustoimintamme vastaanotto, Ravintolarakennuksen edessä myös Nesteen 24h polttoainejakelu-automaatti kuin myös vierassatamassamme. Kahvilan puolella pientä kauppavalikoimaa, sekä joitain Nesteen huoltoasematuotteita. Kesä-elokuun ajan Kesäkauppamme palvelee pihan toisella puolella.

Lounas- ja illallistarjoilut ryhmille

Ravintolasalissamme vietät yksityisen lounas-, kokous- tai illallishetken hyvissä puitteissa.  Kaikissa tiloissamme A-oikeudet. Rannassamme myös tunnelmallinen 25 hengen Kota tilaisuuksiin!

Sijainti

Sijaitsemme aivan Retretin junapysäkin vieressä, valtatie 14 varrella, Pihlajaveden ja Puruveden rannalla. Kahvila-Ravintolassa sisällä 140 asiakaspaikkaa, kesäterassilla 90 asiakaspaikkaa.

toteutus Mainostoimisto AdBar