Varaa majoitus

Kahvila-ravintola & terassi

Harjun Portin mutkattomassa, 115 asiakaspaikan kahvila-ravintolassa hinta kohtaa laadun omien leivonnaisten, lounaan, burgereiden ja á la carten parissa. Keittiössämme tehdään ruokaa isolla sydämellä ja paikallisia raaka-aineita painottaen. Ravintolassa myös lasten leikkipaikka. Aukioloajat näet tästä.

LounaSTA JOKA PÄIVÄ

Lounasbuffet, jossa hinta kohtaa laadun. Tarjolla ma-la klo 11-14 ja su klo 11.30-14. Sisältää keiton, salaattipöydän, leipälajitelman ja levitteet, lämpimät ruoat, ruokajuomina veden/kotikaljan. jälkiruoan, kahvia & haudutettua teetä. Lounas ma-pe 10,90€, la-su 14,10 €. Lounaslistaan tästä.

Listalta Puruveden Muikkuja ja paikallisia liharuokia

Loistavat burgerit ja omaleimaiset lista-annokset, jossa vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin vegaaneille. Käytämme paljon lähialueen raaka-aineita, listalla mm. liharuokia jossa liha tulee paikalliselta Hannonpellon Tilalta! Käytämme myös muita lähialueen raaka-aineita, perunoiden tullessa paikalliselta Vaaran Perunalta, leipä tulee oman keittiön lisäksi mm. Savonlinnan Leipureilta. Saimaa Fish&Chips annoksen myötä muikkua saatavilla ympäri vuoden. Katso listamme tästä.

Uusittu 140 asiakaspaikan terassi

Terassimme uusiutui ja laajeni kesällä 2021. Kesäkuussa avautui 140 asiakaspaikan viihtyisä terassi, jossa myös katettuja paikkoja markiisin alla. Terassilla näytetään kesällä mm. jalkapallon em-kisat screeniltä. Pieni osa terassista on auki remontin valmistumiseen saakka.

Lounas- ja illallistarjoilut ryhmille

Ravintolasalissamme vietät yksityisen lounas-, kokous- tai illallishetken hyvissä puitteissa.  Kaikissa tiloissamme A-oikeudet. Rannassamme myös tunnelmallinen 25 hengen Kota tilaisuuksiin!

polttoainejakelu & SÄHKÖAUTOJEN LATAUS

Kahvila-Ravintolassa on myös Veikkaus-piste ja majoitustoimintamme vastaanotto, Ravintolarakennuksen edessä myös sähköautojen latauspiste, SEOn 24h polttoainejakelu-automaatti kuin myös vierassatamassamme. Kahvilan puolella pientä kauppavalikoimaa, sekä joitain huoltoasematuotteita. Kesä-elokuun ajan Kesäkauppamme palvelee pihan toisella puolella.

toteutus Mainostoimisto AdBar