Varaa majoitus

Perheyritys Harjun Portti

Matkailukeskus Harjun Portti on perheyritys, joka tarjoaa ympäri vuoden majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluita Punkaharjun Tuunaansaaren lomakylän yhteydessä.

TIEDOTE, YRITYSTOIMINTA SIIRTYY UUTEEN YHTIÖÖN 30.12.2019

Huoltoasemasta matkailutoimijaksi

Tarinamme käynnistyi kesäkuussa 2005 aluksi huoltoasema Neste Harjun Porttina ja toimintamme koostui ravintolan lisäksi polttoainemyynnistä, vierassatamasta sekä kesäkaupasta. Olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaamme etenkin talvimatkailua silmällä pitäen, 2006-2007 mukaan tuli majoituspalveluiden tarjoaminen, jolloin aloitimme myös Punkaharjun retkiluistelureitistöjen kehittämisen. Huoltoasema-toiminta jäi taka-alalle ravintolan laajennuksen myötä 2009 ja tätä nykyä Harjun Portti on kehittynyt monipuoliseksi matkailukeskukseksi, jossa yöpyy vuosittain n. 9 000 matkailijaa. Toimintaamme kuuluu tätä nykyä myös osa Tuunaansaaren lomakylän huoneistojen kiinteistöhuollosta.

Työllistämme ympärivuotisesti 8 henkilöä ja sesonkeina n. 15 henkilöä. Harjun Portti kuuluu samaan yritykseen, joka harjoittaa rakennustoimintaa Savonlinnassa Kas-Rakin nimellä. Yritys oli viralliselta nimeltään Punkaharjun Tuunaanportti Oy vuoteen 2017 saakka, yrityksemme fuusioitui konsernin emoyhtiöön (Kaskinen Invest) 2018 alussa.

YRITYSTIEDOT JA HENKILÖT

Sponsorointi

Matkailukeskus Harjun Portti on aktiivinen toimija, joka tukee lähialueen urheiluseuroja ja urheilijoita, niin junioreita kuin aikuisia! Konsernimme tämän hetkiset, pääasialliset sponsori- ja tukikohteet ovat seuraavat:

Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä Punkaharjun Urheilijoiden kanssa, jonka kanssa käynnistimme v. 2006 Puruveden Kierros-urheilutapahtumien sarjan, jonka osakilpailujen kilpailukeskuksena toimimme tänäkin päivänä. Puruveden Kierros koostuu luistelu-, hiihto-, retkisoutu-, pyöräily-, sekä juoksutapahtumista.

Laskutustiedot

Nimi, yksikkö Verkkolaskuosoite Välittäjä Välittäjän tunnus
Kaskinen Invest Oy /
Matkailukeskus Harjun Portti
FI9156511320023491 Osuuspankki OKOYFIHH

Huomaathan, että laskussa on mainittava virallisen nimen lisäksi myös yrityksen yksikkö (Matkailukeskus Harjun Portti).

Jos yrityksellänne ei ole valmiutta lähettää laskuja sähköisesti, pyydämme käyttämään keskitettyä laskutusosoitettamme:
Kaskinen Invest Oy/ Matkailukeskus Harjun Portti
003707571594
c/o Mediatili
PL 14
57101 Savonlinna

toteutus Mainostoimisto AdBar