Varaa majoitus

Perheyritys Harjun Portti

Matkailukeskus Harjun Portti on perheyritys, joka tarjoaa ympäri vuoden majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluita Punkaharjun Tuunaansaaren lomakylän yhteydessä. Yrityksemme palkittiin sekä Punkaharjun että koko Etelä-Savon vuoden yrityksenä vuonna 2020!

YRITYSTIEDOT JA HENKILÖT

Huoltoasemasta matkailutoimijaksi

Tarinamme käynnistyi kesäkuussa 2005 aluksi huoltoasema Neste Harjun Porttina ja toimintamme koostui ravintolan lisäksi polttoainemyynnistä, vierassatamasta sekä kesäkaupasta. Olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaamme etenkin talvimatkailua silmällä pitäen, 2006-2007 mukaan tuli majoituspalveluiden tarjoaminen, jolloin aloitimme myös Punkaharjun retkiluistelureitistöjen kehittämisen. Huoltoasema-toiminta jäi taka-alalle ravintolan laajennuksen myötä 2009 ja tätä nykyä Harjun Portti on kehittynyt monipuoliseksi matkailukeskukseksi, jossa yöpyy vuosittain n. 9 000 matkailijaa. Toimintaamme kuuluu tätä nykyä myös osa Tuunaansaaren lomakylän huoneistojen kiinteistöhuollosta.

Työllistämme ympärivuotisesti 8 henkilöä ja sesonkeina n. 17 henkilöä. Sukupolvenvaihdoksen myötä toimintaa on harjoittanut vuoden 2020 alusta Harjun Portti Oy, joka palkittiin vuonna 2020 sekä Punkaharjun että koko Etelä-Savon vuoden yrityksenä.

Sponsorointi vuonna 2021

Matkailukeskus Harjun Portti on aktiivinen toimija, joka tukee lähialueen urheiluseuroja ja urheilijoita, niin junioreita kuin aikuisia! Valitsemme vuositasolla 3-5 liikunnallista tukikohdetta.

  • East Volley, lentopallon 2-sarja joukkueen edustus
  • East Volley Juniorit, beach volley tapahtuma 2021
  • Kulennoisten Pallo, jalkapallon 4-sarjan edustus
  • Tanja Kokkonen, yleisurheilu
  • Sapkon juniori ikäluokkien tukeminen (C-pojat 2021)
  • Savonlinnan HaTTu Ry vähävaraisten lasten harrastustuki-kampanja vuodenvaihteessa

Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä Punkaharjun Urheilijoiden kanssa, jonka kanssa käynnistimme v. 2006 Puruveden Kierros-urheilutapahtumien sarjan, jonka osakilpailujen kilpailukeskuksena toimimme tänäkin päivänä. Puruveden Kierros koostuu luistelu-, hiihto-, retkisoutu-, pyöräily-, sekä juoksutapahtumista.

verkkoLaskutustiedot

Nimi, yksikkö Verkkolaskuosoite Välittäjä Välittäjän tunnus
Harjun Portti Oy 003730943843 Ropo Capital 003714377140
toteutus Mainostoimisto AdBar