Varaa majoitus

seo-polttoaineautomaatit

Matkailukeskus Harjun Portti avattiin kesällä 2005 alunperin Neste Punkaharjuna, päärakennuksen toimiessa huoltoasemana. Muutaman vuoden kuluttua keskityimme kehittämään majoitus-, ohjelmapalvelu- sekä ravintolapalveluja, jolloin polttoainemyynti siirtyi pelkkään automaattimyyntiin. V. 2020 alusta siirryimme SEOn lipun alle!

  • Autojen tankkaupisteellä kortti-seteliautomaatti, lajikkeina BE 95, BE 98, Diesel ja Polttoöljy
  • Vierassatamassa korttiautomaatti, lajikkeina BE 98 ja Diesel.
    • Satamasäiliöt: Sataman säiliöihin tulee 2 krt viikossa kuorma, maanantaisin ja torstaisin. Säiliöt tilataan aina täyteen. Jos 98 loppuu rannasta (kuten usein käy hellejakson aikana sunnuntain tienoilla), saa autojen tankkaupisteeltä bensaa, lainakanisterit ja kärrit löytyy paikalta.
  • Molemmat automaatit on uusittu syksyllä 2018 ja automaateissa toimii yleisimpien korttien lisäksi myös lähimaksu.

TILAA seo yritysKORTTI ja säästä

Yritysasiakkaille SEO tarjoaa oman luotollisen maksukortin. Kortilla ei ole vuosimaksua, eikä se sisällä laskutuslisää. Laskutusväli on kaksi kertaa kuussa. SEO:n yrityskortilla saat kaikilla SEOn asemilla alennusta:

  • 2,0 senttiä/ litra dieselistä
  • 1,0 senttiä/ litra bensiinistä

Hae yrityskorttia sähköisesti, hakemuksen täyttö ja lähetys vie vain 2 minuuttia! Klikkaa alla olevasta linkistä  SEOn kotisivuille ja linkistä avautuvasta ikkunasta klikkaa "Tilaa kortti sähköisesti tästä"

HAE YRITYSKORTTIA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

toteutus Mainostoimisto AdBar