Varaa majoitus

Kokoukset

Tervetuloa kokouksen pitoon Punkaharjulle! Harjun Portilla käytettävissäsi on neljä tilavaihtoehtoa: Uusi pienryhmille sopiva Ylähuoneistomme, 60 asiakaspaikan ravintolasali sekä kaksi isompaa mökkiä 10 hengen kokouksiin. Katso alta kahvit ja lounaat sisältäviä kokouspakettejamme ja pyydä tarjous!

Kokoustilat ja paketit

 • Alle 15 hlö Ylähuoneistolla: 80m2 Ylähuoneisto kaupparakennuksessamme. Kokoustilassa on 10 hengen ruokapöytä, joka on muutettavissa 12 hlö pitkäksi pöydäksi. Tilassa divaanisohva, fläppitaulu ja 40 tuuman taulu-tv, jossa HDMI- ja VGA-liittimet. Ryhmätyöskentelyyn käytettävissä tarvittaessa myös toinen huone.
 • Yli 15 hlö Ravintolasalissa *: Ravintolasali on suljettavissa kokouskäyttöön äänieristetyin liukuovin kahvilapuolestamme. Ravintolasalissa videotykki liittimineen, valkokangas, fläppitaulu. Äänentoisto ja mikki pyynnöstä. Luokkamuodossa ravintolasalissa 40 paikkaa, teatterimuodossa 50 paikkaa, ryhmäpöydittäin (ravintolamuoto) 54 paikkaa.
  • Ravintolasalin saatavuus kokouskäyttöön riippuu kysytystä päivämäärästä, ei käytettävissä kokouskäyttöön kesäsesongilla.

Päiväkokouspaketti arkisin klo 9-17 välillä

 1. Hinta 33 € / hlö, sis. aamupäiväkahvin ja iltapäiväkahvin kahvileipineen, runsaan lounasbuffetin noutopöydästä, kokoustekniikan käytön ja tilavuokran, arvonlisäverot.
 2. Hinta 27 € / hlö , sis. 1 x kahvin kahvileipineen, lounaan noutopöydästä, tilavuokran ja arvonlisäverot.

Puolipäiväkokouspaketti arkisin klo 9-12 tai 12-17 välillä

 1. Hinta 23 € / hlö, sis. 1 x kahvin kahvileipineen, lounaan noutopöydästä, arvonlisäverot.

Minimiveloitus kaikissa kokouspaketeissa: Ylähuoneistolla min. 5 kokouspakettia ja ravintolasalissa min. 15 kokouspakettia.

kokoustilat tilavuokralla

Huoneiston ja mökkien alla olevat hinnat sisältävät kokousvälineet (datatykki/valkokangas,fläppitaulu). Katso valmiita tilausmenujamme tästä.

Ylähuoneisto:

 • Ylähuoneisto kokouskäyttöön maanantai-perjantai (n. klo 8-15) 80 € / päivä
 • Ylähuoneisto myöhempään käyttöön / muina päivinä majoitushinnastojen mukaisesti, alk. 140 € / yö

Mökkikokoukset: Kokous 70m2 Portinrannassa tai Portinrinteessä. Mökeissä 10 hlö ruokapöydät, molempiin saatavilla datatykki ja valkokangas.

 • Portinrinne kokouskäyttöön maanantai-perjantai (n. klo 8-15) 100 € / päivä
 • Portinranta ja Portinrinne myöhempään käyttöön / muina päivinä majoitushinnastojen mukaisesti, alk. 165 € / yö

Kotapalaveri 25 hlö: Vietä tunnelmallinen eräkokous! 25 hengen kodassa nautit nokipannukahvit erätulen äärellä. Kotaan ei saatavilla kokousvälineitä, tilavuokra palavereihin 50 €, illalliskäyttöön 90 €, sisältäen polttopuut. Kota vuokrattavissa ympäri vuoden.

toteutus Mainostoimisto AdBar