Varaa majoitus

Ivalon erämökit kesällä

Ivalon erämökit

Huom: Varaukset voidaan tehdä aikaisintaan 7 vuorokauden päähän varaushetkestä (kts. varaussäännöt ja käytännöt)

Inarinjärven Nanguvuonossa 20 km:n päässä Ivalosta, hyväkuntoisia 4 hengen mökkejä vuokrattavana. Mökkejä yhteensä 7 kpl rannan läheisyydessä. Kävelymatka perille on noin 1,5 km. Mökit sjaitsevat ns. jonossa, mökit 1,2,3,4 ovat metsänlaidalla, joista 4 on grillikatosta lähimpänä ja 5,6,7 keskellä pihaa. Numero 1 on allergia mökki. Mökeissä on kerrossängyt yhtenäisessä tilassa (EI erillistä makuuhuonetta.)

Varusteina sähkölämmitteisissä mökeissä on mikro, jääkaappi, keittotaso ja astiasto. Keittiöt uusittu kesällä 2013. Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta liinavaatteet eivät sisälly vuokraan.

Asiakas siivoaa itse mökin lähtiessään. Mökit tarkistetaan lähdön jälkeen.

Yhteisessä käytössä on kaksi puulämmitteistä saunaa, savusauna, takkahuone, grillikatos ja grilli savustuspönttöineen. Jokaisen mökkikunnan käytössä on soutuvene (tuothan pelastusliivit itse). Mökit rannan läheisyydessä.

PAM Ivalon erämökit - hinnasto 2020

  • 5 vrk   200€
  • 6 vrk   240€
  • 7 vrk   280€ 

Vuodelle 2020 varauksia otetaan vastaan 2.9.2019 alkaen

Ivalon erämökkien yhteyshenkilö & avainten luovutus: Reino Ranta 0400-508272 (reino.ranta@luukku.com)

Ivalon varaussäännöt

  1. Varauksen kesto min. 5 vrk
  2. Varauspäivästä varauksen alkuun pitää olla väh. 4 vrk aikaa, jotta mökki ehditään tarkistaa ed. käyttäjien jäljiltä.
  3. Lähtöpäivänä avain palautettava klo 11 mennessä.
  4. Varauksia otetaan vastaan 1.6. - 30.9. väliselle ajalle.

VARAUKSET ja varauksen maksaminen

  • Varaukset ja varaustiedustelut Harjun Portilta ma-pe klo 9-16 välisenä aikana:  Varaathan mökin sähköpostitse sales@harjunportti.fi , kesäsesongin aikaan puhelimitse ei välttämättä pystytä sesonkityövoiman johdosta palvelemaan PAMin pohjoisen kohteiden varausasioissa!
  • Ilmoita varausvaiheessa seuraavat tiedot:  Nimi, PAM:in jäsennumero, Katuosoite, Postinumero, Kaupunki, Sähköposti ja Puhelin. Nämä toimivat samalla varaustietoinasi.
  • Majoitus on oltava maksettuna ennen saapumispäivää kohteeseen, tästä syystä varauksia ei voida tehdä alle 7 vrk päähän varaushetkestä.

1. Vaihtopäivät

Vuokra-ajoissa on huomioitava, että samana päivänä ei voi sisään- ja uloskirjautua. Eli jos edellinen majoittuja poistuu lauantaina, on seuraava mahdollinen sisäänkirjautumispäivä sunnuntaina.

2. Avainten luovutus

Avaimet saa perille saavuttuaan paikanpäältä mökkien ylläpitäjiltä sovitulla tavalla, saat tarkemmat ohjeet varausvahvistuksen yhteydessä. Mökit on luovutettava vuokrauskunnossa takaisin (loppusiivous ja liinavaatteet eivät sisälly hintaan).

3. Varauksen maksaminen
Varauksen maksu suoritetaan erikseen lähettävällä laskulla, lasku ja varausvahvistus lähetetään heti varauksenteon yhteydessä, 10 pv maksuajalla. Sähköpostilla lähetettävistä laskuista ei peritä laskutuslisää, paperilaskusta peritään 5€ suuruinen laskutuslisä. Peruutettaessa pidätetään 20 € suuruinen peruutuskulu (kts. alta peruutuskäytännöt).

Peruutuskulu ja peruutuskäytännöt

Voit tehdä peruutuksen vielä 7 vrk ennen saapumista, peruutettaessa pidätämme rahapalautuksesta 20€ peruutuskuluina. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa / saapumatta jättämisestä ei tehdä rahapalautuksia. Suoraan tehtyjen varauksien peruutukset vain sähköpostitse osoitteeseen harjunportti@harjunportti.fi. Peruutettaessa rahapalautus tehdään samalle tilinumerolle, josta majoitus on alun perinkin maksettu. Rahapalautuksesta vähennetään 20€ suuruinen peruutuskulu. Mikäli majoitusta ei ole maksettu laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä, peruuntuu varaus automaattisesti.

toteutus Mainostoimisto AdBar