Varaa majoitus

Kesätyöpaikkoja avoinna

Kesätyöpaikkoja avoinna! Harjun Portti tarjoaa mukavan monipuolisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään niin Luola Eventsin tapahtumien yhteydessä kuin myös vilkkaan matkailukeskuksemme palveluiden äärellä. CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse.

Haku-aikaa kaikissa paikoissa 1.3.2020 asti, mutta hae heti- täytämme heti paikat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Markus Kaskinen | Matkailukeskuksen johtaja
044 747 5222markus@harjunportti.fi

Tiia Pekonen 
tiia@harjunportti.fi

Kokki 

Avoinna kaksi kokin paikkaa kahvila-ravintolaamme. Arvostamme ammattimaista ja motivoitunutta otetta työhön, täsmällisyyttä, ripeyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Tehtävät: leipominen, lounaan valmistus, burgerit sekä a la carte annokset. Edellytämme vastuunkantokykyä, sillä toimit pääkokkina vuorossasi.

Edellytämme:

 • Koulutusta ravintola-alalta ja/tai kokemusta keittiötyöskentelystä
 • Kykyä ottamaan vastuuta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Sopeutumista vuorotyöhön sekä kesäkiireeseen
 • Hygieniapassi välttämätön

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: n. kesäkuu alusta – elokuun loppuun
Palkka: TES

Keittiötyöntekijä

Avoinna kaksi keittiötyöntekijän paikkaa avustaviin keittiötyötehtäviin (kylmäkkö, vitriinituotteiden valmistus, burgereiden valmistus ja muut osoitetut työtehtävät). Toimit vuorossa pääkokin parina. 

Arvostamme motivoitunutta sekä reipasta asennetta työhön, täsmällisyyttä, ripeyttä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Alan koulutuksella varustetut ovat etusijalla, mutta jos sinulla on kokemusta keittiössä työskentelyssä, niin lähetä rohkeasti hakemuksesi! 

Edellytämme:

 • Iloista asennetta
 • Motivoitunutta otetta työhön
 • Sopeutumista vuorotyöhön sekä kesäkiireeseen
 • Hygieniapassi välttämätön

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: 8.6.2020 - n. 16.8.2020 
Palkka: TES

Ravintolan salityöntekijä

Avoinna 2 kesätyöpaikkaa kahvila-ravintolamme salitöihin. Haemme töihin sekä alalta kokemusta omaavia että reippaan asenteen omaavia alan opiskelijoita. Työskentelet pääosin kahvila-ravintolassamme, jossa työtehtäviä ovat lounas & kahvilamyynti, ruoka-annosten myynti sekä veikkausmyynti. Ravintolassamme myös A-oikeudet.

Tärkeänä osana työtäsi on myös majoituspalveluidemme vastaanoton avustavat työtehtävät. Saat perehdytysjakson aikana koulutuksen majoituspalveluihin ja sen järjestelmiin, edellytämme etenkin hyvää oppimiskykyä ja iloista asennetta.

Edellytämme

 • Reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja iloista asiakaspalveluasennetta
 • Sopeutumista vuorotyöhön ja kesäkiireeseen
 • Anniskelu- ja hygieniapassi välttämätön
 • Suomi ja englanti minimivaatimukset kielitaidon osalta
 • Väh. 18 vuoden ikää

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: ma 8.6.2020 - n. 16.8.2020
Palkka: TES

Kesäkauppa / välinevuokraamo työntekijä

Haemme kesäkauppaan & välinevuokraamoomme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää vilkkaaseen kesäsesonkiin. Kesäkauppamme yhteydessä toimivassa välinevuokraamossa vuokraat päivittäin SUP-lautoja, kajakkeja, polkupyöriä sekä pieniä moottoriveneitä niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille turisteille. Työskentelet vuorossa yksin, joten sinulta edellytetään hyvää ja iloista asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä.

Aluetuntemus Punkaharjusta, kokemus välinevuokrauksesta ja venäjän kielen taito luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Myös hygieniapassi on välttämätön.

Työn luonne: kesätyö
Työvuorot: 2-vuorotyö
Työaika: 27.5.2020 - 2.8. / 16.8.2020 saakka
Palkka: TES

toteutus Mainostoimisto AdBar