Varaa majoitus

PAM pUNKAHARJu - varaa verkkokaupasta!

Varaa ja maksa majoitus helposti Matkailukeskus Harjun Portin verkkokaupasta kampanjakoodilla PAM2021! Maksut veloitetaan varauksenteon yhteydessä käytettävältä Debit- tai Credit kortilta. Muista ilmoittaa jäsennumerosi varauksen lisätiedoissa.

Huomaathan, että näillä sivuilla ovat esillä myös Harjun Portin omat, normaalihintaiset mökit - PAMin jäsenille myönnettävät hinnat PAMin mökeistä ovat nähtävillä vain alla sekä syötettyäsi koodin varauskoneeseen.

JÄSENHinnasto 2021-2022

Hinnasto voimassa varauksiin 31.8.2021 alkaen. PAMin jäsenet saavat alennetun jäsenhinnan vain seuraavista mökeistä:

Superior PAM Tuunaantuvat

 • Kesäkausi 1.5. - 30.9.: 80 € / vrk, 480 € / viikko
 • Talvikausi 1.10. - 30.4.: 65 € / vrk, 390 € / viikko

Superior Pankkotupa 16A

 • Kesäkausi 1.5. - 30.9.: 90 € / vrk, 540 € / viikko
 • Talvikausi 1.10. - 30.4.: 75 € / vrk, 450 € / viikko

Superior Mäntytupa

 • Kesäkausi 1.5. - 30.9.: 100 € / vrk, 600 € / viikko
 • Talvikausi 1.10. - 30.4.: 80 € / vrk, 480 € / viikko

PAM pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, kesän 2022 varauksia otetaan vastaan 1.9.2021 alkaen.

PAMin jäsenyys on todistettava tarvittaessa vastaanotossa, jäsenetu on henkilökohtainen.

Varausehdot ja ohjeet PAMin jäsenille

Varaa Harjun Portin verkkokaupasta koodilla "PAM2021"

 • Valitse Harjun Portin verkkokaupasta haluamasi päivät ja syötä päivämäärävalikon alle kampanjakoodiksi PAM2021. Näet tällöin muiden normaalihintaisten mökkivaihtoehtojen lisäksi PAMin mökit, joihin saatavilla yllämainitut jäsenhinnat.
 • Kirjoita PAMin jäsennumerosi varauksenteon yhteydessä "lisätietoja" kohtaan, lisätietoja voit kirjoittaa varauksen viimeistelyn kohdalla.
 • Maksu suoritetaan varauksenteon yhteydessä käytettävältä pankki- tai luottokortilta (Visa Electron ei kelpaa). Onnistuneen varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli joudut peruuttamaan varauksen, peruutettaessa pidätetään 20 € suuruinen peruutuskulu, kts. alta peruutuskäytännöt.
  • Huomaathan, että varausjärjestelmä saattaa hyväksyä varauksen, vaikka järjestelmä ei onnistuisi veloittamaan korttiasi varaushetkellä - tilanteissa jossa maksu ei ole mennyt läpi käyttämältäsi kortilta, saat automaattisen sähköpostin varausjärjestelmästämme. Näissä tapauksissa pyydämme viipymättä lisäämään käytetylle kortille katetta tai ilmoittamaan toisen pankki-/luottokortin tiedot.
  • PAMin jäsenyys on todistettava tarvittaessa vastaanotossa, jäsenetu on henkilökohtainen.

Varaa suoraan puhelimitse tai sähköpostitse/varauskyselyn kautta

 • Myynnin puh. +358 44 755 0382. Muista mainita olevasi PAMin jäsen, kirjoita lisätietoihin osoitetietosi ja PAMin jäsennumerosi.
 • Varauksen maksu suoritetaan erikseen lähettävällä laskulla, lasku ja varausvahvistus lähetetään heti varauksenteon yhteydessä, 10 pv maksuajalla.
 • Sähköpostilla lähetettävistä laskuista ei peritä laskutuslisää, paperilaskusta peritään 5€ suuruinen laskutuslisä. Peruutettaessa pidätetään 20 € suuruinen peruutuskulu (kts. alta peruutuskäytännöt).

peruutuskulu ja peruutuskäytännöt

 • Voit tehdä peruutuksen vielä 7 vrk ennen saapumista, peruutettaessa pidätämme rahapalautuksesta 20€ peruutuskuluina. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa / saapumatta jättämisestä ei tehdä rahapalautuksia.
 • Sekä verkkokaupasta että suoraan tekemäsi varaukset voit peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen harjunportti@harjunportti.fi. Peruutettaessa rahapalautus tehdään ainoastaan samalle luottokortille / samalle tilinumerolle, josta majoitus on alunperinkin maksettu. Rahapalautuksesta vähennetään 20€ suuruinen peruutuskulu.
 • Mikäli majoitusta ei ole maksettu laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä (laskutus vain suoraan varatessa), peruuntuu varaus automaattisesti.

AVAIMET, SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA HUONEEN LUOVUTUS

Vuokra-aika alkaa klo 15.00 ja mökit ovat luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00. Avaimet loma-asuntoon saat Matkailukeskus Harjun Portin vastaanotosta, tarkista aukioloaikamme kotisivuiltamme. Mikäli suunnittelet saapuvasi aukioloaikojemme ulkopuolella, niin mainitse myöhäisestä saapumisestasi varausta tehdessäsi.

Kun olet sisäänkirjautunut, ole huolellinen mökin avainten kanssa ja kanna avainta aina mukanasi. Mikäli jäät kuitenkin mökin ovien ulkopuolelle, huoltomiehemme on töissä ma-pe klo 8.00 - 15.30, jolloin avaamme oven sinulle veloituksetta. Muina aikoina mökin oven avaus päivystyspalvelun kautta, jolloin oven avaus maksaa 40 €, maksu maksetaan käteisellä päivystäjälle. Päivystyspalvelun puhelinnumero on mökin ulko-oven luona.

LIINAVAATTEET, SIIVOUS, lemmikkieläimet

Liinavaatteet ja siivous eivät sisälly mökin vuokraan. Liinavaatteet ja loppusiivous ovat vapaavalintaisia lisäpalveluita, joita on saatavilla Harjun Portilta. Siivouksen osalta mökit tarkastetaan käytön jälkeen.

Huomaathan, että vaikka maksettu loppusiivous olisi tilattuna, pitää majoittujien viedä pois mökistä omat elintarvikkeet, roskat ja pestä astiat, poikkeuksellisen likaiseksi jätetystä mökistä / varustelun hajoamisesta veloitetaan tapauskohtaiset lisämaksut. Lemmikkieläimet ovat sallittuja kaikissa mökeissä, allergiamökkejä ei ole.

Majoituksen hintaan sisältyy polttopuita, jotka löytyvät mökkien kuistin läheisyydestä puulaatikosta.

Palvelun välittäjänä toimii Matkailukeskus Harjun Portti (Harjun Portti Oy). Palvelun suorittajana toimii Palvelualojen Ammattiliitto PAM Ry

toteutus Mainostoimisto AdBar