Varaa majoitus

Punkaharjun Soihtuluistelu - pe 28.2.2020

Soihtuluistelu-ilta on perinteinen talvitapahtumamme Punkaharjulla, jossa osa retkiluistelureiteistämme (n. 5-6 km) valaistaan illan ajaksi ulkotulin ja jätkänkynttilöin, luoden maagisen talvisen tunnelman. Reiteille pääset Harjun Portin ja Kruunupuiston rannasta - luistelureitistön käyttö on ilmaista tapahtuman aikana. Katso lisätiedot ja tule nauttimaan talvisesta tunnelmasta! 

Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 9 viikon perjantaina, eli pe 28.2.2020. (huom. aiemmin tapahtuma ollut 8.viikolla, vuonna 2020 poikkeava ajankohta).

TIEDOTE 18.2.2020: TILANNEPÄIVITYS SOIHTULUISTELUSTA
Onpahan "talvikelit". Ollaan saatu paljon kyselyjä Soihtuluistelusta ja sen toteutumisesta. Siitä oletuksesta lähdetään, että Soihtuluistelutapahtuma järjestetään suunnitellun mukaisesti pe 28.2. - Lähtökohtaisesti luistelureittien uudelleenavaaminen vaatii vain muutaman päivän hyvän pakkasen, jota ennusteissa 9. viikolle nyt! Esim. nyt jos pakkanen tulisi niin jäillä olisi peilikirkkaat luistelukelit.

Sellainen muutos tapahtumaan tulee jo varmuudella, että reitin lähtöpaikka siirtyy Tuunaansaaren niemenkärkeen (eli rantamme Kota-baari on kiinni tapahtumassa). Lopullinen päätös tapahtuman järjestämisestä pyritään tekemään tiistaina 25.2.  / Markus

*HARJUN PORTILLA:

  • Ravintola auki klo 22 saakka, keittiö sulkeutuu 21.30
  • Välinevuokraamo avoinna klo 21.30 saakka, varaa välineet ennakkoon
  • Musiikkia ja Väiskin makkaranpaistoa rannassa

*KRUUNUPUISTON RANNASSA:

  • Potkurivuokrausta klo 22 saakka, Inkeritalon saunatuvalla rannassa (vain käteinen)
  • Grillikatoksella makkaranpaistomahdollisuus
  • Inkeritalon vohvelikahvila avoinna klo 11-22 (käteinen ja maksukortit)

SAAPUMINEN: Saapuminen ei voisi olla helpompaa, sillä ravintolamme ja luistelureitin lähtöpaikka Harjun Portin rannassa, joka on vain 100m päässä Retretin junapysäkistä! Taajamajuna liikkuu Savonlinnan ja Parikkalan välillä, pysähtyen Retretin pysäkillämme.

VR:n taajamajunan aikataulut: (tarkista VR:n sivuilta)

  • Savonlinna - Retretti 18.37 - 18.58
  • Retretti - Savonlinna 20.13 - 20.37
  • Retretti - Savonlinna 22.18 - 22.42

Suosittelemme ottamaan myös omia otsalamppuja mukaan, saatavilla myös Harjun Portin vuokraamosta. Tervetuloa upeaan luisteluiltaan Punkaharjulle! Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2011 alkaen.

toteutus Mainostoimisto AdBar