Varaa majoitus

Tiedote 3.12.2019: HARJUN PORTILLA SUKUPOLVENVAIHDOS – TOIMINTA SIIRTYY 30.12.2019 ALKAEN JÄLKIPOLVILLE

Harjun Portilla tapahtuu joulukuun lopussa sukupolvenvaihdos, liiketoiminnan siirtyessä Terho Kaskisen omistamalta yhtiöltä vastikään perustetulle Harjun Portti Oy:lle. Yhtiön markkinointinimenä säilyy Matkailukeskus Harjun Portti. Uuden yhtiön toimitusjohtaja ja pääomistaja on Markus Kaskinen, Terho Kaskisen toimiessa hallituksen puheenjohtajana.”Sukupolvenvaihdos on ollut yrityksissäni pitkä, lähes viisivuotinen prosessi ja nyt on viimeisen vaiheen aika. Olen todella iloinen että Markus innostui yrittämisestä ja näki tässä mahdollisuuden jatkaa” Terho Kaskinen kertoo ja mainitsee jäävänsä uuteen yhtiöön pienellä osuudella mukaan.

”Käytännön tasolla tässä ei paljoa työnkuva muutu, mutta on silti iso muutos hypätä toiminnan vetäjästä varsinaiseksi yrittäjäksi. Koko toiminta lähtee tavallaan uudelta pohjalta käyntiin, sillä aiemmin matkailuliiketoiminnan kehittämisen tukena on ollut Terhon yrityksien rakennusliiketoiminta, jatkossa matkailuyritys toimii vain ja ainoastaan omin resurssein” sanoo Markus Kaskinen. Harjun Portilla jatkuukin toiminta toisin sanoen entiseen malliin.

NESTE MUUTTUU SEOKSI

Samassa yhteydessä polttoainemyynnissä vaihtuu toimittaja Nesteestä SEO:ksi. 14 vuoden toiminnan jälkeen Nesteen värit poistuvat 30. joulukuuta ja tilalle tulee SEOn ilme.

Rehellisyyden nimissä Neste oli asiassa aloitteellinen. Meillä on vuodesta 2010 alkaen ollut voimakkaasti painotus matkailu- ja ravintolatoiminnassa, joten olemme pitäneet Nesteen ilmettä minimaalisesti esillä ainoastaan tankkausautomaattien kohdalla. Nyt tuli samassa yhteydessä vaihdoksen paikka toimijaan, kenen kanssa voimme vapaasti päättää ilmeestämme. Olemme tyytyväisiä että SEOn kanssa päästiin asiassa sopimukseen, sanoo Markus Kaskinen. Vaihdoksen yhteydessä Nesteen polttoainevalikoima vaihtuu SEOn vastaavaksi ja Nesteen yrityskorttien sijaan jatkossa käy SEOn yrityskortit tankkauksessa, Kaskinen jatkaa. Pullokaasuissa jatkuu sen sijaan yhteistyö Nesteen kanssa, sillä Nesteen tehokaasut löytyy jatkossakin saatavilla.

TILAA SEO YRITYSKORTTI JA SÄÄSTÄ
Suosittelemmekin tilaamaan SEOn yrityskortin, joilla saa alennusta dieselistä 2 senttiä ja bensasta yhden sentin. Voit täyttää SEOn yrityskorttien hakemuksen klikkaamalla tästä.

YRITTÄJÄVAIHDOSKAHVIT MAANANTAINA 16.12. KLO 14 ALKAEN

Uusi ja vanha yrittäjä tarjoaa kahvit ja leivonnaiset kaikille avoimessa tilaisuudessa maanantaina 16.12. klo 14-17 välisenä aikana.

Matkailukeskus Harjun Portti

  • Aloitti vuonna 2005 huoltoasemana
  • 9 työntekijää
  • Liikevaihto 1,6 miljoonaa euroa
  • Harjoittaa majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelutoimintaa Punkaharjun Tuunaansaaressa.

Lisätiedot: Markus Kaskinen, 044 747 5222 tai Terho Kaskinen, puh. 044 747 5211

toteutus Mainostoimisto AdBar