Varaa majoitus

varaus- ja peruutusehdot

Huomaathan että joissain onlinetarjouksissamme voi olla poikkeavia maksuehtoja. Ehdot koskevat varauksia, jotka tehdään suoraan myynnin kauttamme (puhelin, sähköposti) tai kotisivujemme online-varauksen kautta.

Varaus- ja peruutusehdot ovat mökkikohtaisia, alempana kerrottu myös tärkeää tietoa avainten luovutuksesta ja siivouksesta.

Mökkikohtaiset mAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Yhden makuuhuoneen mökit: kaikki TUUNAANTUVAT

  • Yksittäiset mökit ja majoitukset max 6 vrk: Majoituksen maksu paikan päällä saapumisen yhteydessä. Voit peruuttaa varauksen kuluitta vielä 3 vrk ennen saapumista. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa veloitamme 50 % varauksesta peruutuskuluina. Jos asiakas jättää saapumatta, veloitetaan varaus kokonaisuudessaan. Joustavia varauksia otetaan vastaan maksimissaan 6 yön mittaisiin varauksiin.
  • Majoitukset yli 6 vrk, ryhmät, Juhannus, joulu- ja uusi vuosi: Majoitus veloitetaan aina ennakkoon. Majoitukset veloitetaan ennakkoon, varauksenteon yhteydessä. 
    Voit tehdä peruutuksen vielä 14 vrk ennen saapumista, peruutettaessa pidätämme 20€ toimistokuluina. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa veloitamme 100 % varauksesta peruutuskuluina.

Kahden makuuhuoneen mökit: PISTELAHTI, PORTINRANTA, PORTINRINNE, Mäntytupa ja pankkotupa, ALEKSANTERINTIEN JA AURINKORINTEEN HUONEISTOT

  • Loppukesä-kevät (n. 19.8. - n. 15.6.) max 6 vrk majoituksiin: Majoituksen maksu paikan päällä saapumisen yhteydessä. Voit peruuttaa varauksen kuluitta vielä 3 vrk ennen saapumista. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa veloitamme 50 % varauksesta peruutuskuluina. Jos asiakas jättää saapumatta, veloitetaan varaus kokonaisuudessaan. Joustavia varauksia otetaan vastaan maksimissaan 6 yön mittaisiin varauksiin yksittäisissä mökeissä.
  • Kesäsesonki n. 15.6.-n. 19.8., Majoitukset yli 6 vrk, ryhmät, Juhannus, joulu- ja uusi vuosi: 
    Majoitus veloitetaan aina ennakkoon. Majoitukset veloitetaan ennakkoon, varauksenteon yhteydessä. 
    Voit tehdä peruutuksen vielä 14 vrk ennen saapumista, peruutettaessa pidätämme 20€ toimistokuluina. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa veloitamme 100 % varauksesta peruutuskuluina.

peruutuskulu ja peruutuskäytännöt

Varauksien peruutukset vain sähköpostitse osoitteeseen sales@harjunportti.fi  Mikäli majoitus on maksettu osittain tai täysin ennakkoon, tehdään peruutettaessa mahdollinen rahapalautus ainoastaan samalle luottokortille / samalle tilinumerolle, josta majoitus on alunperinkin maksettu. Rahapalautuksesta vähennetään 20€ suuruinen peruutuskulu.

Mikäli majoitusta ei ole maksettu laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä (laskutus vain suoraan varatessa), peruuntuu varaus automaattisesti. Sisäänkirjautumisen jälkeen varausta ei voi lyhentää & rahapalautuksia ei tehdä.

Online-varauksien maksu / takaus

Online-varaamisessa edellytetään pankki- tai luottokorttia, joko varauksen takaamiseksi tai varauksen maksamiseksi (vallitseva varausehto näkyy varausvaiheessa valitussa mökissä). Visa Electron ei kelpaa maksu- tai takausvälineenä. Huomaathan, että mikäli varaat sellaista mökkiä joka veloitetaan varaushetkellä, veloittaa varausjärjestelmä yhdistelmäkorteissa automaattisesti Credit-puolta (jos kortissasi on sekä Debit- ja Credit- ominaisuus).

laskutuslisä

Sähköpostilla lähetettävistä ennakkolaskuista emme peri laskutuslisää, paperilaskusta peritään 5€ suuruinen laskutuslisä.

AVAIMET, SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA HUONEEN LUOVUTUS

Vuokra-aika alkaa klo 15.00 ja mökit ovat luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00. Avaimet loma-asuntoon saat Matkailukeskus Harjun Portin vastaanotosta, joka sijaitsee kahvila-ravintolamme yhteydessä (pihapiirissä Nesteen polttoainejakelu ja kesäkauppa). Tarkistathan aukioloaikamme ennen saapumistasi.

Mikäli suunnittelet saapuvasi aukioloaikojemme ulkopuolella, niin mainitse myöhäisestä saapumisestasi varausta tehdessäsi. Majoituksen maksu on oltava suoritettuna ennen avainten vastaanottamista - aukioloaikojen ulkopuolisissa saapumisissa maksu veloitetaan varauksessa käytetyltä luottokortilta (online-varaukset).

Kun olet sisäänkirjautunut, ole huolellinen mökin avainten kanssa ja kanna avainta aina mukanasi. Mikäli jäät kuitenkin mökin ovien ulkopuolelle, huoltomiehemme on töissä ma-pe klo 8.00 - 15.30, jolloin avaamme oven sinulle veloituksetta. Muina aikoina mökin oven avaus päivystyspalvelun kautta, jolloin oven avaus maksaa 40 €, maksu maksetaan käteisellä päivystäjälle. Päivystyspalvelun puhelinnumero on mökin ulko-oven luona.

LIINAVAATTEET JA SIIVOUS

Liinavaatteet ja siivous eivät sisälly mökin vuokraan. Liinavaatteet ja loppusiivous ovat vapaavalintaisia lisäpalveluita, joita on saatavilla Harjun Portilta. Halutessaan majoittuja voi siivota mökin itse ja tuoda omat liinavaatteet. Siivouksen osalta mökit tarkastetaan käytön jälkeen.

Huomaathan, että vaikka maksettu loppusiivous olisi tilattuna, pitää majoittujien viedä pois mökistä omat elintarvikkeet, roskat ja pestä astiat, poikkeuksellisen likaiseksi jätetystä mökistä / varustelun hajoamisesta veloitetaan tapauskohtaiset lisämaksut. Lemmikkieläimet ovat pääosin sallittuja mökeissämme, katso kotisivuiltamme mökkien tarkempi esittely.

LöytötavaraKÄYTÄNNÖT

Emme vastaa löytötavaroista. Säilytämme mökeistä löytyneitä tavaroita viikon ajan, jonka jälkeen ne heitetään pois jollemme vastaanota tavaroista kyselyä. Löytyneet arvotavarat säilytetään 4 viikon ajan vastaanotossa, jonka jälkeen ne toimitetaan poliisille. Elintarvikkeet ja pienet tarvikkeistot heitetään roskiin siivouksen yhteydessä.
Lähetämme pyynnöstä löytötavarat, lähetys aina postiennakolla, jossa vastaanottaja maksaa postituskulut.

toteutus Mainostoimisto AdBar