Varaa majoitus

varaus- ja peruutusehdot

Ehdot koskevat varauksia, jotka tehdään suoraan myynnistämme (puhelin, sähköposti) tai kotisivujemme online-varauksen kautta. Huomaathan että joissain onlinetarjouksissamme voi olla poikkeavia maksuehtoja.

1. MAKSU-JA PERUUTUSEHDOT
2. MÖKKIEN VARUSTELU-, SIIVOUS- JA LIINAVAATTEET
3. AVAIMET, SISÄÄNKIRJAUTUMINEN, HUONEEN LUOVUTUS
4. VARAAJAN VASTUU
5. LÖYTÖTAVARAKÄYTÄNNÖT

1. mAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

On määritelty valitsemassanne hintaluokassa, ehdot vaihtelevat ajankohdasta ja valitusta mökistä riippuen. Ehto on lyhykäisyydessään mainittuna varausvahvistuksenne 1. sivulla. Ehtoja on yleisesti ottaen kolmea erilaista:

  • Maksu varaushetkellä (sesongit): Majoitus veloitetaan ennakkoon, varaushetkellä. Majoitukset veloitetaan ennakkoon, varauksenteon yhteydessä. Voit tehdä peruutuksen vielä 14 vrk ennen saapumista, peruutettaessa pidätämme 25€ toimistokuluina. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa veloitamme 100 % varauksesta peruutuskuluina. Tätä ehtoa sovelletaan kesäsesongeille ja erilaisiin tarjoushintoihin.
    • jossain kampanjoissa löytyy myös ehto, jossa osittain kuluton peruutus mahdollista 7 vrk ennen tuloa.
  • Maksu ennakkoon 14 vrk ennen saapumista (sesonkien ulkopuolella): Majoitus veloitetaan ennakkoon, 14 vrk ennen saapumista. Ilmainen peruutus 14 vrk ennen saapumista. Jos perutaan 14-3 vrk ennen saapumista, pidätämme 25€ peruutuskulun. Jos perutaan alle 3 vrk saapumisesta, pidätämme 50% varauksesta peruutuskuluna. Saapumatta jättäminen veloitetaan kokonaisuudessaan.
  • Maksu saapumisen yhteydessä: Majoituksen maksu paikan päällä saapumisen yhteydessä. Voit peruuttaa varauksen kuluitta vielä 3 vrk ennen saapumista. Tästä myöhemmin tulevissa peruutuksissa veloitamme 50 % varauksesta peruutuskuluina. Jos asiakas jättää saapumatta, veloitetaan varaus kokonaisuudessaan. Joustavia varauksia otetaan vastaan maksimissaan 4 yön mittaisiin varauksiin ja yleisesti ottaen vain 1mh mökkeihin + kesän ulkopuolisiin ajankohtiin.

peruutuskulu ja peruutuskäytännöt

Varauksien peruutukset vain sähköpostitse osoitteeseen sales@harjunportti.fi  Mikäli majoitus on maksettu osittain tai täysin ennakkoon, tehdään peruutettaessa mahdollinen rahapalautus ainoastaan samalle luottokortille / samalle tilinumerolle, josta majoitus on alunperinkin maksettu. Rahapalautuksesta vähennetään 25€ suuruinen peruutuskulu.

Mikäli majoitusta ei ole maksettu laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä (laskutus vain suoraan varatessa), peruuntuu varaus automaattisesti. Sisäänkirjautumisen jälkeen varausta ei voi lyhentää & rahapalautuksia ei tehdä.

Sairastapaukset / Force majeure: Sairastapauksissakin noudatamme asiakkaan varatessa hyväksymiä ehtoja, sairastapaukset ja force majeure tilanteet eivät oikeuta rahapalautukseen tai mökin kuluttomaan peruutukseen.

Lähtöpäivä aikaistuu kesken majoituksen: Emme palauta maksua, mikäli lähtöpäivä aikaistuu suunnitellusta ja tulopäivänä maksetusta majoituksesta.

Online-varauksien maksu / takaus

Online-varaamisessa edellytetään pankki- tai luottokorttia, joko varauksen takaamiseksi tai varauksen maksamiseksi (vallitseva varausehto näkyy varausvaiheessa valitussa mökissä). Visa Electron ei kelpaa maksu- tai takausvälineenä. Huomaathan, että mikäli varaat sellaista mökkiä joka veloitetaan varaushetkellä, veloittaa varausjärjestelmä yhdistelmäkorteissa automaattisesti Credit-puolta (jos kortissasi on sekä Debit- ja Credit- ominaisuus).

laskutuslisä

Sähköpostilla lähetettävistä ennakkolaskuista emme peri laskutuslisää, paperilaskusta peritään 5€ suuruinen laskutuslisä.

2. MÖKKIEN VARUSTELUT, SIIVOUS- JA LIINAVAATEKÄYTÄNNÖT

Mökkien varusteluun ja vuokraan kuuluvat talous- ja wc-paperit, mökin siivoustarvikkeet- ja aineet, rätit, tiskiaineet, laudeliinat saunomiseen, kylpy- ja käsisaippuat. Lisäksi suodatinpussit ja leivinpaperit. Mikäli havaitsette majoituksen aikana näitä puuttuvan, olkaa yhteydessä vastaanottoomme.

Kaikissa mökeissä on varustellut keittiöt sekä löytyy ruoanlaitossa tarvittavat olennaisimmat välineet. Kalusteluettelo on eriteltynä mökkikuvauksissa. 

Mökin vuokraan eivät kuulu (ellei valitsemassanne majoituspaketissa toisin mainita) liinavaatteet, loppusiivous tai takkapuut. Näitä saatavilla vastaanotostamme ja ennakkotilauksesta viemme mökkiin valmiiksi.  Halutessaan majoittuja voi siivota mökin itse ja tuoda omat liinavaatteet. Siivouksen osalta mökit tarkastetaan käytön jälkeen.

Huomaathan, että vaikka maksettu loppusiivous olisi tilattuna, pitää majoittujien viedä pois mökistä omat elintarvikkeet, roskat ja pestä astiat. Poikkeuksellisen likaiseksi jätetystä mökistä / varustelun hajoamisesta veloitetaan tapauskohtaiset lisämaksut. Lemmikkieläimet ovat pääosin sallittuja mökeissämme lisämaksua vastaan, katso kotisivuiltamme mökkien tarkempi esittely.

3. AVAIMET, SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA HUONEEN LUOVUTUS

1.6.-31.8: Vuokra-aika alkaa klo 15.00 ja mökit ovat luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00.
1.9.-31.5.: Vuokra-aika alkaa klo 15.00 ja mökit ovat luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00.
Avaimet loma-asuntoon saat Matkailukeskus Harjun Portin vastaanotosta, joka sijaitsee kahvila-ravintolamme yhteydessä (pihapiirissä SEOn polttoainejakelu ja kesäkauppa). Tarkistathan aukioloaikamme ennen saapumistasi.

Mikäli suunnittelet saapuvasi aukioloaikojemme ulkopuolella, niin mainitse myöhäisestä saapumisestasi varausta tehdessäsi. Majoituksen maksu on oltava suoritettuna ennen avainten vastaanottamista - aukioloaikojen ulkopuolisissa saapumisissa maksu veloitetaan varauksessa käytetyltä luottokortilta (online-varaukset).

Kun olet sisäänkirjautunut, ole huolellinen mökin avainten kanssa ja kanna avainta aina mukanasi. Mikäli kuitenkin lukittaudut mökin ulkopuolelle ja vastaanotto on jo kiinni, on alueella päivystyspalvelu, joka avaa mökin oven 70€ hintaan klo 23-07 aikana ja muina aikoina 40 € hintaan. Päivystyspalvelun numero on mökin ulko-ovessa.

4. VARAAJAN VASTUU

Mökin varaaja vastaa majoituksen aikana mökistä ja sen kaluston oikeanlaisesta käyttämisestä. Mökit eivät ole juhlamökkejä - pidämme oikeuden keskeyttää asiakkaan majoituksen ilman ennakkovaroitusta, mikäli havaitsemme epäasiallista käytöstä, naapureille meluhaittaa tuottavaa käytöstä tai suurempaa henkilömäärää, mitä mökissä saisi oleskella.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita majoittumaan aikuisten seurassa.
Lomakylässä on hiljaisuus klo 23-06 välisenä aikana.

Sisällä tupakointi on ehdotttomasti kielletty kaikissa mökeissä! Mikäli havaitsemme sisällä tupakoidun, veloitamme ylimääräisen 250€ maksun.

5. LöytötavaraKÄYTÄNNÖT

Emme vastaa löytötavaroista. Säilytämme mökeistä löytyneitä tavaroita viikon ajan, jonka jälkeen ne heitetään pois jollemme vastaanota tavaroista kyselyä. Löytyneet arvotavarat säilytetään 4 viikon ajan vastaanotossa, jonka jälkeen ne toimitetaan poliisille. Elintarvikkeet ja pienet tarvikkeistot heitetään roskiin siivouksen yhteydessä.

Lähetämme pyynnöstä löytötavarat, lähetys aina postiennakolla, jossa vastaanottaja maksaa postituskulut.

Päivitetty 11.4.2024 (päivitykset kesä check-in/check-out ajat)

toteutus Mainostoimisto AdBar