Varaa majoitus

Syksyn elämysristeilyt

Tilauksesta syksylle joka päivä (min 6 hlö) ja takuulähtöinä kolmena syksyn lauantaina: 10.9., 24.9. ja 1.10.!

ELÄMYSRisteily

Noin 3 tunnin risteilyllä suunnataan Pihlajavedelle ja nautitaan ruskasta ja Punkaharjun järvimaisemista. Kiireettömän retken aikana pysähdytään Sumpunlahden hienolle virkistysalueelle, jossa rantaudutaan tauon pitoon 45min ajaksi ja nautitaan maukas keittolounas. Sumpunlahdessa uimaranta, kota- ja nuotiopaikat sekä luontopolkuja rannan läheisyydessä. Matkan varrella mahdollisuus nähdä myös saimaannorppa ja laivassa oleva sauna lämpiää tarvittaesssa Sumpunlahden tauon ajaksi.

Aikataulu & liput:

  • Lähtö Tuunaansaaren laivalaiturilta klo 11.00 ja takaisin n. klo 14.00. Alukseen mahtuu 12 henkeä ja matka taittuu sääsuojassa katoksen alla. Takuulähdöt kolmena lauantaina: 10.9., 24.9. ja 1.10.
  • Hinta 68€/hlö, sis. risteily, maukas keittolounas ja kahvit laivalla. Liput ostettava viimeistään edellisenä päivänä. Varaa retkelle mukaan säänmukainen vaatetus.

Varaa risteily verkkokaupasta

Tilausristeilyt: Tuote varattavissa minimissään 6 hengelle tilauksesta. Tilausristeilyissä kestoa voidaan muokata ja laivalla nautittava ruoka suunnitella toiveiden mukaan! Ota yhteys markus@harjunportti.fi tai 044 747 5222
Alus: Risteily tapahtuu Openshores Saimaa-yrityksen Polaris1-aluksella, yritys tekee seikkailuristeilyitä ympäri Saimaata. Tutustu heihin lisää tästä.
Sumpunlahti: Upea retkikohde Vaahersalon eteläkärjessä. Kunnostetulla virkistysalueella kota, grillipaikka ja kaunis suojaisa hiekkaranta. Sumpunlahden eteläpuolella Keronsärkkä, johon pääsee tutustumaan luontopolkuja pitkin.
Voit myös yhdistää risteilyyn pyöräilyn tai retkeilyn, sillä voit esimerkiksi pyöräillä takaisin lähtöpaikkaan Sumpunlahdesta.

toteutus Mainostoimisto AdBar